سال انتشار: 1397
محل انتشار: دوماهنامه پایش، دوره: 17، شماره: 4
کد COI مقاله: JR_PAHM-17-4_006
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 13
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله شادکامی زنان و مردان ایرانی 20 تا 40 ساله و عوامل مرتبط با آن: یک مطالعه ملی
چکیده مقاله:
مقدمه: طیف گستردهای از مطالعات نشاندهنده ارتباط بین شادی و سلامت، فراتر از تفاوتهای جمعیت شناختی وشرایط زندگی هستند. روند رو به رشد تحقیقات نشان میدهد که احساس شادی و رضایت از زندگی میتواند در واقع سلامتی فرد را بهبود بخشد.
مواد و روش کار: در این مطالعه جمعیتی به صورت مقطعی (توصیفی- تحلیلی) شادکامی کلیه زنان و مردان 20 تا 40 سال ساکن شهرها و روستاهای کشور با استفاده از پرسشنامه استاندارد شادکامی آکسفورد مورد سنجش قرارگرفت.
یافته ها: مجموعاً 14239 نفر در این پژوهش شرکت کردند (46 درصد مرد و 54 درصد زن). میانگین (انحراف معیار) سن شرکت کنندگان (5/2) 32/1 سال بود. نتایج نشان داد میانگین (انحراف معیار) نمره شادکامی شرکت کنندگان (57/0)4/09 در زنان (0/56) 4/08 و در مردان (0/59) 4/10 است که در طیف نسبتاً شاد طبقه بندی می شود. در تحلیل رگرسیون لجستیک بین شادکامی و متغیرهای سن، جنسیت، تعداد سال های تحصیل و محل سکونت ارتباط معنی دار وجود نداشت ولی افرادی که سطح درآمد خود را بد/خیلی بد گزارش کرده بودند، میزان شادکامی کمتری نسبت به افرادی داشتند که سطح درآمد خود را خیلی خوب/خوب گزارش کرده بودند. همچنین شادکامی افراد بیکار کمتر از افراد شاغل بود.
بحث و نتیجه گیری: با توجه به رابطه معنادار وضعیت شغلی (بیکار یا شاغل بودن) و نیز سطح درآمد با شادکامی، می توان این چنین نتیجه گرفت که نابرابری در درآمد و اشتغال می تواند منجر به نابرابری در شادکامی افراد شود. به نظر میرسد یکی از راه های موثر در افزایش شادکامی افراد 20 تا 40 ساله رسیدگی به معیشت و اشتغال آنان باشد.
کلیدواژه ها:
Happiness, Young adults, Iran, شادکامی, ایرانیان, مطالعه ملی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1154602/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:علی منتظری، و محمود طاووسی، و علی اصغر حائری مهریزی، و رامین مظفری کرمانی، و فاطمه نقی زاده موغاری، و مهدی عنبری، و اکرم هاشمی، ،1397،شادکامی زنان و مردان ایرانی 20 تا 40 ساله و عوامل مرتبط با آن: یک مطالعه ملی،،،،،https://civilica.com/doc/1154602
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، علی منتظری، ؛ محمود طاووسی و علی اصغر حائری مهریزی و رامین مظفری کرمانی و فاطمه نقی زاده موغاری و مهدی عنبری و اکرم هاشمی)
برای بار دوم به بعد: (1397، علی منتظری؛ محمود طاووسی و علی اصغر حائری مهریزی و رامین مظفری کرمانی و فاطمه نقی زاده موغاری و مهدی عنبری و اکرم هاشمی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.