سال انتشار: 1398
محل انتشار: دوماهنامه پایش، دوره: 18، شماره: 6
کد COI مقاله: JR_PAHM-18-6_003
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 15
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مداخلات انجامشده جهت بهبود تصویر ذهنی بدنی در بازماندگان سرطان پستان: مروری بر کارآزمایی های بالینی
چکیده مقاله:
مقدمه: درمانهای متعدد و پیچیده در زنان مبتلابه سرطان پستان، تصویر ذهنی بدنی مبتلایان را متأثر میسازد. روشهای مختلفی برای بهبود تصویر بدنی بازماندگان سرطان پستان انجامشده است. این مطالعه باهدف مرور مداخلات انجامشده در خصوص بهبود تصویر بدنی زنان مبتلابه سرطان پستان انجامشده است.
مواد و روش کار: در این بررسی کارآزمایی های بالینی مرتبط بین سالهای ۲۰۰۹ تا 2020 در سایتهای PubMed, CINAHL, ScinceDirect, Google scholar Magiran, Wiley online library, SID, جستجو شد و پس از مطابقت با معیارهای ورود و اهداف بررسی، کیفیت مطالعات توسط دو داور مستقل با استفاده از چک لیست کانسورت ارزیابی شد.
یافته ها: در نتیجه جستجو در پایگاه داده ها، 186 مورد یافت شد و پس از بررسی از نظر شرایط ورود، 16 کارآزمایی مورد بررسی قرار گرفت. در مجموع مداخلات انجامشده در 3 حوزه شامل: روانشناختی، ورزش و فعالیت بدنی و تعداد کمی نیز در مورد سایر حوزهها بود. سهم مداخلات انجامشده با استفاده از تکنیکهای روانشناسی، ورزش و سایر موضوعات بود. کوتاهترین مداخله، 20 دقیقه در مورد یک روش کمک تصمیمگیری و طولانی ترین مداخله مربوط به درمان شناختی رفتاری (Cognitive Behavioral Therapy; CBT) مبتنی بر اینترنت به مدت 24 هفته بود.
بحث و نتیجه گیری: یافته های این بررسی به دلیل تنوع در روشهای ارزیابی تصویر ذهنی بدنی، محدود است. از آنجا که مداخلات انجامشده در حوزه روانشناسی بهصورت پراکنده و در زمینه فنون مختلف صورت گرفته و در زمینه ورزش نیز پژوهش کمی انجامشده، لذا نتیجه گیری در خصوص تأثیر مداخلات انجام شده دشوار و نیازمند بررسیهای بیشتر است.
کلیدواژه ها:
Breast cancer, body image, educational intervention
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1154528/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بندانی سوسن، بهار و حقیقی زاده، محمد حسین و عربان، مرضیه و منتظری، علی،1398،مداخلات انجامشده جهت بهبود تصویر ذهنی بدنی در بازماندگان سرطان پستان: مروری بر
کارآزمایی های بالینی،،،،،https://civilica.com/doc/1154528
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، بندانی سوسن، بهار؛ محمد حسین حقیقی زاده و مرضیه عربان و علی منتظری)
برای بار دوم به بعد: (1398، بندانی سوسن؛ حقیقی زاده و عربان و منتظری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
نوع مرکز: علوم پزشکی
تعداد مقالات: 2,712
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.