سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: JR_JMDP-32-1_001
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 19
فایل این مقاله در 23 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 23 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ایجاد حدود کنترلی در شاخصهای عملکرد زمانی برنامه پروژه با شبیهسازی مونت کارلو و روش طول زمان کسبشده
چکیده مقاله:
مدیریت طول زمان کسبشده روشی است که در راستای تکامل مدیریت ارزش کسبشده و حل برخی مشکلات آن، از جمله جداسازی اندازهگیری بُعد زمان و هزینه پروژه، به وجود آمده است. این روش با ارائه شاخصهای عملکردی، امکان اندازهگیری دقیق میزان پیشرفت پروژه و محاسبه زمان و هزینه اتمام آن را به مدیران میدهد. با وجود چنین مزایایی، در این روش میزان قابل قبول شاخصهای پیشرفت پروژه مشخص نیست، که این عامل باعث سردرگمی می شود. بنابراین در این پژوهش، با هدف بهبود عملکرد سیستم مدیریت طول زمان کسبشده، از نمودارهای کنترل کیفیت آماری که پیشتر در روش مدیریت ارزش کسبشده بکار گرفته میشد، استفاده می شود تا آستانههای قابل قبول شاخصهای عملکرد پروژه محاسبه گردند. این نمودارها نه در جریان فرایند پروژه بلکه در زمان برنامهریزی پروژه و با شبیهسازی مونت کارلو محاسبه شدند. چنین محاسبه هایی به مدیران پروژه، دیدی آیندهنگر میبخشند و مبنایی برای سنجش و مقایسه عملکرد پروژه در جریان انجام آن بهوجود میآورند.
کلیدواژه ها:
Project Management, Earned Duration Management, Monte Carlo Simulation, Statistical Quality Control, Control Limits., مدیریت پروژه, مدیریت طول زمان کسبشده, شبیهسازی مونت کارلو, کنترل کیفیت آماری, حدود کنترلی.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1152275/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عالم تبریز، اکبر و خالدیان، فرنوش و مهدی پور، مصطفی،1398،ایجاد حدود کنترلی در شاخصهای عملکرد زمانی برنامه پروژه با شبیهسازی مونت کارلو و روش طول زمان کسبشده،،،،،https://civilica.com/doc/1152275
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، عالم تبریز، اکبر؛ فرنوش خالدیان و مصطفی مهدی پور)
برای بار دوم به بعد: (1398، عالم تبریز؛ خالدیان و مهدی پور)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.