سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مدلسازی دقیق سلول های خورشیدی به منظور ردیابی نقطه حداکثر توان با استفاده ازالگوریتم جستجوی هارمونی و منطق فازی

سال انتشار: 1399
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 446

فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ELEMECHCONF06_339

تاریخ نمایه سازی: 17 بهمن 1399

چکیده مقاله مدلسازی دقیق سلول های خورشیدی به منظور ردیابی نقطه حداکثر توان با استفاده ازالگوریتم جستجوی هارمونی و منطق فازی

استفاده از منابع انرژی تجدید پذیر در سال های اخیر به سرعت در حال رشد است، در این میان انرژی خورشید یکی از منابع در دسترس و نوید بخش می باشد. در این مقاله با استفاده از روش جستجوی هارمونی پارامترهای مدل خورشیدی به گونه ای تعیین می شوند که کمترین انحراف از رفتار واقعی سیستم خورشیدی را داشته باشند و نتایج با دیگر روشهای ابتکاری مقایسه می شود. سیستم بهبود یافته ای به منظور ردیابی ماکزیمم توان با باتری ارایه می شود که نسبت به سیستم کلاسیک دارای دقت و سرعت مناسبی است. برای سیستم فتوولتاییک دیگر، استفاده از سلول خورشیدی برای ردیابی ماکزیمم توان پیشنهاد می شود. با استفاده از مدل بدست آمده از روش بهینه سازی هارمونی، مدل جدیدی به منظور استخراج ماکزیمم توان در صفحات خورشیدی بر پایه روش فازی ارایه می شود. هر دو آرایه فتوولتاییک پیشنهادی تحت شرایط تابشی و دمایی به صورت شماتیکی در نرم افزار سیمولینک متلب شبیه سازی می شوند و سپس با کمک الگوریتم هارمونی مبتنی بر روش فازی در بخش کد نویسی متلب بهینه سازی انجام می شود. نتایج شبیه سازی ، بهبود در توان تولیدی ،جریان و زمان دستیابی به ماکزیمم توان طرح پیشنهادی را نشان می دهد.

کلیدواژه های مدلسازی دقیق سلول های خورشیدی به منظور ردیابی نقطه حداکثر توان با استفاده ازالگوریتم جستجوی هارمونی و منطق فازی:

نویسندگان مقاله مدلسازی دقیق سلول های خورشیدی به منظور ردیابی نقطه حداکثر توان با استفاده ازالگوریتم جستجوی هارمونی و منطق فازی

عباس کافی

گروه مهندسی برق، دانشکده فنی، واحد رفسنجان، دانشگاه آزاد اسلامی، رفسنجان، ایران

حسام رهبری مقام

استادیار گروه مهندسی برق، دانشکده فنی، واحد رفسنجان، دانشگاه آزاد اسلامی، رفسنجان، ایران

مقاله فارسی "مدلسازی دقیق سلول های خورشیدی به منظور ردیابی نقطه حداکثر توان با استفاده ازالگوریتم جستجوی هارمونی و منطق فازی" توسط عباس کافی، گروه مهندسی برق، دانشکده فنی، واحد رفسنجان، دانشگاه آزاد اسلامی، رفسنجان، ایران؛ حسام رهبری مقام، استادیار گروه مهندسی برق، دانشکده فنی، واحد رفسنجان، دانشگاه آزاد اسلامی، رفسنجان، ایران نوشته شده و در سال 1399 پس از تایید کمیته علمی ششمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در مهندسی برق، مکانیک و مکاترونیک پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله جستجوی هارمونی، ماکزیمم توان،سیستم فتوولتاییک،روش فازی هستند. این مقاله در تاریخ 17 بهمن 1399 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 446 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که استفاده از منابع انرژی تجدید پذیر در سال های اخیر به سرعت در حال رشد است، در این میان انرژی خورشید یکی از منابع در دسترس و نوید بخش می باشد. در این مقاله با استفاده از روش جستجوی هارمونی پارامترهای مدل خورشیدی به گونه ای تعیین می شوند که کمترین انحراف از رفتار واقعی سیستم خورشیدی را داشته باشند ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی منطق فازی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله مدلسازی دقیق سلول های خورشیدی به منظور ردیابی نقطه حداکثر توان با استفاده ازالگوریتم جستجوی هارمونی و منطق فازی با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.