سال انتشار: 1399
محل انتشار: دومین کنفرانس ملی صنعت،تجارت و علوم دریایی
کد COI مقاله: LANCONF02_045
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 63
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی مدل مناسب بندر خشک برای بندر خرمشهر
چکیده مقاله:
این مقاله به دنبال بررسی و تحلیل مدل مناسب بندر خشک برای بندر خرمشهر می باشد. بندر خرمشهر در منتهی الیه جنوب غربی جلگه خوزستان قرار دارد. استقرار بندر خرمشهر در کنار رود اروند، این بندر را به عنوان مسیر اصلی و پایانه مناسب برای سه کشور ایران، عراق و کویت در مبادلات تجاری معرفی می نماید. بندر خرمشهر یکی از بنادر کانتینری کشور در خلیج فارس به شمار رفته و به دلیل همجواری با کشور عراق، یک منطقه استراتژیک از نظر تجاری و سیاسی محسوب می شود که با قرار گرفتن در محدوده منطقه آزاد تجاری اروند و نزدیکی به پالایشگاه آبادان و صنایع فولاد خوزستان فرصت مناسبی جهت سرمایه گذاری فراهم کرده است. ایجاد بندر خشک یکی از راههای افزایش ظرفیت بندر خرمشهر می باشد. با ایجاد بندر خشک امکان استفاده از حمل و نقل ریلی و جاده ای بصورت موثر تر فراهم شده و با انتقال ترافیک از بندر ساحلی، مشکلات زیست محیطی و هزینه های حمل و نقل کاهش و سرعت جابجایی، ایمنی و بهره وری افزایش پیدا می کنند. با مطالعه پیشینه تحقیق چهار عامل محیط، اجتماعی و اقتصادی، قابلیت دسترسی و موقعیت جغرافیایی در رابطه با ایجاد بندر خشک شناسایی گردید. ۳۰ نفر از خبرگان صنعت حمل و نقل بعنوان جامعه آماری انتخاب شدند. نتایج با برنامه SPSS آنالیز شد و با روش تصمیم گیری چندگانه و رابطه خاکستری تحلیل گردید. امتیاز کسب شده توسط عوامل محیطی ۰/۲۶۰قابلیت دسترسی ۲۱۰/ عوامل اجتماعی ۵۵۰ / ۲ و عوامل موقعیت 0 / ۲۷۰ بدست آمد. در نهایت با توجه به نتایج کسب شده بهترین مدل برای خرمشهر، بندر خشک با فاصله نزدیک می باشد.
کلیدواژه ها:
بندر خرمشهر ، بندر خشک ، اروندرود ، عدد خاکستری
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1140295/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:قربانی، سپهر و یوسفی، همایون،1399،بررسی مدل مناسب بندر خشک برای بندر خرمشهر،دومین کنفرانس ملی صنعت،تجارت و علوم دریایی،خرمشهر،،،https://civilica.com/doc/1140295
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، قربانی، سپهر؛ همایون یوسفی)
برای بار دوم به بعد: (1399، قربانی؛ یوسفی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی خصوصیات زیستی ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius)
- اهمیت استفاده از مدل ها و شاخص های زیستی برای تعادل بین حفاظت و تجارت آبزیان اقتصادی خلیج فارس (آبهای استان بوشهر)
- بررسی پاسخ دینامیکی در سیستم مهاربندی ترمینال نفتی CASALM درمقایسه با ترمینالهای نفتی SALM و CALM
- تشخیص سریع و در محل فساد ماهی ها با استفاده از سنسور رنگ سنجی
- اقتصاد دریا محور و توسعه آن با توجه به حمل و نقل دریایی و مناطق آزادتجاری
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.