سال انتشار: 1399
کد COI مقاله: HWCONF04_078
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 58
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد.
مشخصات نویسندگان مقاله شبکه های اجتماعی در دوران پاندمی کووید 19
چکیده مقاله:
اولین مورد کووید 19 در دسامبر 2019 در شهر ووهان کشور چین گزارش شد و در کمتر از چند ماه به نقاط مختلف دنیا گسترش پیدا کرده است{ 1 , 2 }. بحران همه گیری کروناویروس ترس را در میان افراد جامعه افزایش داده است و یکی از عوامل تاثیرگذار بر روی ترس می تواند ناشی از استفاده افراد از اطلاعات منتشر شده در شبکه های اجتماعی باشد. فعالیت در رسانه های اجتماعی درهنگام بروز بحران های سلامت در جهان افزایش می یابد و از آنها خبرهای جعلی و یا اطلاعات دقیق با منبع معتبر منتشر می شود به طور اجمالی دو دیدگاه در انتشار اطلاعات در رسانه های اجتماعی در نظر گرفته می شود:1 دیدگاه مثبت: بالا رفتن سطح آگاهی و شناخت افراد از نوع جدید کروناویروس، یادگیری برنامه های کنترلی کشورهای مختلف، بیان اصول بهداشتی صحیح به منظور کنترل و پیشگیری از بیماری، گزارش آمارهای جهانی، منطقه ای، کشوری و استانی به صورت روزانه، ایجاد طرحهای ویزیت کردن و غربالگری مجازی به منظور شناسایی افراد مشکوک به بیماری، برقراری کارها، کلاس هایدرس مدارس و ارتباط بین خانواده ها به صورت مجازی، ایجاد سرگرمی به منظور کاهش استرس و ترس در افراد. 2 دیدگاه منفی: اطلاعات و تبلیغات جعلی برای درمان، ارائه راه های پیشگیری (مانند: مصرف خودسرانه داروها (شیمیایی و گیاهی)، ایجاد روش ها جدید درمانی توسط افراد غیر متخصص، ارائه فرمول های اشتباه در استفاده از مواد ضدعفونی کننده و غیره) و به طور کلی شایعه پراکنی و اغراق در مورد شیوع ویروس در دیگر کشورها.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1136342/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:پرویزی، پویا و جلیلیان، میلاد و پرویزی، هانا و امیری، سارا،1399،شبکه های اجتماعی در دوران پاندمی کووید 19،چهارمین کنفرانس بین المللی بهداشت،درمان و ارتقای سلامت،،،https://civilica.com/doc/1136342
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، پرویزی، پویا؛ میلاد جلیلیان و هانا پرویزی و سارا امیری)
برای بار دوم به بعد: (1399، پرویزی؛ جلیلیان و پرویزی و امیری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی ارتباط سواد سلامت و سواد رایانه ای در بین دانشجویان علوم پزشکی تربت حیدریه
- بررسی سواد رایانه ای و عوامل مرتبط با آن در دانشجویان علوم پزشکی تربت حیدریه در سال 1397
- Living with Discordance: A Qualitative Description of the Challenges Faced by HIV Negative Married Women Running Title: Challenges Faced by HIV Negative Women in Iran
- Radix et Rhizoma Salviae Miltiorrhizae and sweet bone regeneration
- تاثیر مصرف ویتامین D و ویتامین C بر سطوح سرمی BDNF در مردان دارای اختلالات افسردگی اساسی در استان گیلان
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.