سال انتشار: 1399
محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی تربیت بدنی و علوم ورزشی
کد COI مقاله: ICSPORT01_033
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 59
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تأثیر تمرین تناوبی پرشدت و کم شدت بر بیان ژن Dcn عضلانی رت های بالغ
چکیده مقاله:
اهداف عضلات اسکلتی به عنوان یک ارگان مترشح و مایوکاین ها به عنوان عوامل مشتق شده از عضلا اسکلتی می توانند تحت تأثیر فعالیت ورزشی مناسب قرار گیرند هدف از پژوهش حاضر بررسی یک دوره فعالیت ورزشی با شدذت های متفاوت بر بیان ژن Dcn در رت های نر بالغ است. روش تحقیق: در این تجربی، 24 سر درت نر بالغ از نژاد ویستار با سن 8 هفته و میانگین وزن 170±10 گرم، در سه گروه8تایی کنترل، فعالیت ورزشی پر شدت HIT و فعالیت ورزشی کم شدت LIT تقسیم بندی شدند.تمرین گروه HIT، شامل دویدن با شدت 85 تا 90 درصد حداکثر اکسیژن مصرفی و دو دقیقه با شدت 50 تا 60 درصد حداکثر اکسیژن مصرفی و برنامه تمرین گروه LIT، شامل شدت 55 تا 60درصد حداکثر اکسیژن مصرفی و دودقیقه با شدت 45 تا 50 درصد حداکثر اکسیژن مصرفی می باشد و در همین زمان، گروه کنترل هیچگونه تمرینی نداشت. در ابتدا، عضله سولئوس همگن می شود و سپس میزان بیان ژن Dcn با استفاده از روش Real time-PCR اندازه گیری شد. در پایان، داده های به دست آمده با استفاده از آزمون آماری آنالیز واریانس یک طرفه و آزمون تعقیبی توکی در سطح معنی داری 0/05 ارزیابی شدند. دستاوردهای مقاله: یافته های پژوهش حاضر نشان داد، مقادیر بیان ژن Dcn در گروه تمرین تناوبی با شدت زیاد به طور معنی داری از گروه کنترل بیشتر بود. p=0/001 در حالی که مقادیر Dcn در گروه های تمرین تناوبی با شدت پایین نسبت به گروه کنترل تفاوت معنی داری نداشت.p=0/11 نتیجه گیری: با توجه به نتایج حاصل از مطالعه حاضر به نظر می رسد، شدت بالای فعالیت ورزشی می تواند در افزایش رشد عضلانی ناشی از افزایش مایوکاین موثرتر از شدت پایین باشد.
کلیدواژه ها:
و Dcn، فعالیت ورزشی پرشدت، فعالیت ورزشی کم شدت، رت بالغ
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1134847/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مرتضوی، الهام و وسدی، الهام و غلامی، فرهاد،1399،تأثیر تمرین تناوبی پرشدت و کم شدت بر بیان ژن Dcn عضلانی رت های بالغ،اولین کنفرانس بین المللی تربیت بدنی و علوم ورزشی،تهران،،،https://civilica.com/doc/1134847
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، مرتضوی، الهام؛ الهام وسدی و فرهاد غلامی)
برای بار دوم به بعد: (1399، مرتضوی؛ وسدی و غلامی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تاثیر مخرب کووید 19 بر سلامت روانشناختی ورزشکاران
- بررسی اثربخشی تمرینات ورزشی بر بهود ناتوانی جسمی، دامنه حرکتی و کاهش شدت درد و ترس از حرکت در بیماران با سابقه کمردرد مزمن
- مقایسه منابع استرس در دانشجویان و دانشجویان غیرورزشکار دانشجویی
- بررسی اثربخشی آموزش های مجازی ورزشی بر اضطراب زنان با سابقه اضطراب ناشی از کووید 19 در استان یزد
- تبیین اثر رفتارهای رهبری استراتژیک بر هم راستایی استراتژیک کارمندان ادارات کل آموزش و پرورش غرب ایران
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.