سال انتشار: 1399
کد COI مقاله: IMES14_113
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 371
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله سنتز و مشخصه یابی کاتالیست نانو ساختار فسفید نیکل به روش هیدروترمال و بررسی اثر دمای سنتز در عملکرد الکترو شیمیایی آن
چکیده مقاله:
آلیاژهای نیکل و ترکیبات آن به عنوان کاتالیزورهای بسیار فعال برای واکنش آزادسازی هیدروژن (HER) در الکترولیت هایقلیایی در نظر گرفته می شوند. در این مقاله نانو ساختار فسفید نیکل بر روی زیر لایه ی فوم نیکل به روش هیدروترمال دردماهای 120، 150 و 180 درجه سانتی گراد و در مدت زمان 5 ساعت سنتز شده است. پس از سنتز، اثر دما بر خواص الکتروشیمیایی الکتروکاتالیست، توسط آزمون های الکتروشیمیایی: ولتامتری چرخه ای، ولتاژ اسکن خطی و طیف سنجیامپدانس الکتروشیمیایی بررسی شده است. در این مطالعه ی مقایسه ای، با بررسی اثر دما در دمای 120 درجه سانتی گرادبالاترین کارایی را در تمامی تست های الکتروشیمیایی شاهد بودیم که این برتری به دلیل مورفولوژی صفحه ای دیده شده ینمونه، در آنالیز تصویر میکروسکوپ الکترونی روبشی و سطح فعال بیش تر کاتالیست، در این دما نسبت به مورفولوژی کروی دردماهای بالاتر می باشد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا IMES14_113 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1133374/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عیوض خانی، شاداب و تلافی نوغانی، محمد و ثقفی یزدی، مرتضی و مغنیان، امیرحسین،1399،سنتز و مشخصه یابی کاتالیست نانو ساختار فسفید نیکل به روش هیدروترمال و بررسی اثر دمای سنتز در عملکرد الکترو شیمیایی آن،نهمین کنفرانس و نمایشگاه بین المللی مهندسی مواد و متالورژی ایران و چهاردهمین همایش ملی مشترک انجمن مهندسی متالورژی و مواد ایران و انجمن ریخته گری ایران،https://civilica.com/doc/1133374
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، عیوض خانی، شاداب؛ محمد تلافی نوغانی و مرتضی ثقفی یزدی و امیرحسین مغنیان)
برای بار دوم به بعد: (1399، عیوض خانی؛ تلافی نوغانی و ثقفی یزدی و مغنیان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- قابلیت رسوب سختی و مکانیزم رسوب گذاری در آلیاژ منیزیم حاوی نئودیمیوم و زیرکنیوم
- تغییر ریز ساختار و خواص مکانیکی کامپوزیت های زمینه فلزی آلیاژهای منیزیم بر اثر اعمال نوسانات حرارتی
- نقش رشد اپیتکسی بر گسترش بافت در پوشش رسوب الکتریکی روی
- بررسی تغییرات فازی در آلیاژ Ti-6Al-4V در حین سرد کردن توسط آزمایش های دیلاتومتری
- بررسی سینتیک رشد دانه برنج 70-30
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.