بازشناسی و بررسی عناصر و معیارهای طراحی فضای مرکز تحقیقات و توسعه انرژی های تجدید پذیر (بررسی و نمونه سنجی پردیس دانشگاه فردوسی)

سال انتشار: 1399
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 497

فایل این مقاله در 17 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

CAUE06_050

تاریخ نمایه سازی: 11 آذر 1399

چکیده مقاله:

همواره نگاه به پژوهش و پژوهش محور بودن از اساسی ترین نیاز های یک جامعه مبتنی بر علم خواهد بود. به گونه ایکه به راحتی می توان توجه به پژوهش و فضاهای پژوهشی را در کشورهایی که از پیشرفت قابل توجه علوم و تکنولوژی بهرهمند هستند مشاهده کرد. نمی توان به آینده و نیازهای پیش روی یک کشور و جامعه فکر کرد در حالی که از پژوهش غافلو بی اطلاع هستیم. خوشبختانه کشور ما در این مسیر گام های مثبتی برداشته و باید گام های بزرگتر نیز برداشته شود. دراین مقاله ابتدا سعی می شود به طور کلی و خلاصه به مباحثی در حیطه فضا و سپس مرکز و مرکزیت بودن پرداخته شود ودر مرحله بعد به ابعاد پژوهش و تعاریفی در این زمینه که اساس موضوع مقاله است خواهیم پرداخت. برای تدوین این پژوهشاز روش اسنادی و کتابخانه ای استفاده خواهد شد و روش تحقیقی این پژوهش به شکل توصیفی تحلیلی خواهد بود. بابررسی پردیس دانشگاه فردوسی و تطبیق آن با معیارهای مراکز تحقیق و توسعه ای می توان به این نتیجه دست یافت کهاین سایت توانایی تحقق یک مرکز مناسب از این دست مراکز را می تواند داشته باشد.

کلیدواژه ها:

مرکزتحقیقات ، مرکز ، پژوهش ، تحقیقات ، معیارهای طراحی مرکز تحقیقات ، فضا ، تحقیق و توسعه ، مرکز تحقیقات و توسعه انرژی های تجدید پذیر

نویسندگان

علی محمد سلامت

دانشجوی کارشناسی ارشد گروه معماری، دانشکده هنر و معماری، دانشگاه خیام، مشهد، ایران

محمدخسرو صحاف

دکتری معماری، استادیار گروه معماری، دانشکده هنر و معماری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد، ایران