بررسی میزان کود سولفات پتاسیم مورد نیاز لاین امید بخش متحمل به شوری گندم درسطوح مختلف شوری آب آبیاری
محل انتشار: نهمین کنگره علوم خاک ایران
سال انتشار: 1384
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,139
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
SSCI09_279
تاریخ نمایه سازی: 30 خرداد 1385
چکیده مقاله:
استفاده از روش های به زراعی و به نژادی جهت افزایش تحمل به شوری گیاه و در نهایت افزایش میزان تولید در واحد سطح ضروری به نظر می رسد. سطح حاصلخیزی خاک یکی از عوامل زراعی موثر بر تحمل به شوری گیاه می باشد (2و3).پتاسیم پر اهمیت ترین عنصر حل شده غیر آلی در گیاهان است و درکاهش پتانسیل اسمی سلول های ریشه نقش اصلی دارد. علیرغم وجود داده های زیاد مبنی بر کاهش جذب و انتقال K+ بوسیله گیاهانی که تحت تنش مقادیر بالای Na+ می باشد، داده های اندکی مبنی بر بهبود رشد یا عملکرد گیاهان با افزودن K+ به خاکهای حاوی سدیم وجود دارد (1) تحقیق اخیر به منظور بررسی نیاز پتاسیمی لاین امید بخش متحمل به شوری گندم در سطوح مختلف شوری آب آبیاری و در شرایط مزرعه ای طراحی گردیده است.
نویسندگان
مهدی کریمی
عضو هیئت علمی مرکز ملی تحقیقات شوری
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :