سال انتشار: 1399
محل انتشار: دومین کنفرانس کاربرد کامپوزیت در صنایع ایران
کد COI مقاله: IRANCOPM02_059
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 106
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مطالعه فازی و ساختاری پوسته اکسیدی در کامپوزیت های WC-FeAl بعد از قرارگیری در معرض دماهای بالا
چکیده مقاله:
در این تحقیق مشخصات فازی و ساختاری پوسته اکسیدی در کامپوزیت WC-FeAl تولید شده به 3 روش پرس سرد+سینترینگ (CP)، پرس ایزواستایتک سرد+سینترینگ (CIP) و سینترینگ پلاسمای جرقه ای (SPS) بررسی شد. همچنین خواص اکسیداسیون نمونه ها در دماهای 600، 700 و 800 درجه سانتیگراد مورد ارزیابی قرار گرفت و جزئیات پوسته اکسیدی توسط پراش پرتو ایکس و میکروسکوپ الکترون روبشی مورد بررسی قرار گرفت. میانگین اندازه دانه های فاز کاربید تنگستن در کامپوزیتهای تولیدی برای نمونه های CP، CIP و SPS به ترتیب برابر با 906، 823 و 470 نانومتر بوده است که نشان از رشد محدود دانه ها در حین فرآیند تولید برای نمونه ی SPS به دلیل زمان و دمای سینترینگ کمتر نسبت به نمونه های دیگر است. با توجه به نتایج سختی سنجی مقدار سختی به دست آمده برای نمونه CP برابر با 9/05 گیگاپاسکال و برای نمونه CIP برابر با 11/50 گیگاپاسکال بوده که اختلاف زیادی با سختی نمونه SPS برابر با 18/23 گیگاپاسکال دارد. مهمترین عوامل برای این اختلاف سختی را میتوان وجود تخلخل در ساختار و اختلاف در اندازه دانه در نظر گرفت. فازهای شناسایی شده توسط الگوی پراش پرتو ایکس از پوسته اکسیدی تشکیل شده بر روی نمونه ها حضور مقادیر مختلفی از فازهای WO3، FeWO4 و Al2Fe2O6 را نشان میدهد که شدت این فازها با افزایش دما تغییر میکند. همچنین پوسته اکسیدی تشکیل شده بر روی نمونه های CP و CIP دارای غیریکنواختی و ترکهای بیشتری نسبت به پوسته ی نمونه SPS است. با توجه به یکسان بودن ترکیب شیمیایی نمونه ها، تنها عامل تاثیرگذار در بالاتر بودن مقاومت به اکسیداسیون، میزان تاثیر روش تولید بر تخلخل باقیمانده در نمونه است.
کلیدواژه ها:
کامپوزیت -WC-FeAl اندازه دانه- تخلخل- اکسیداسیون
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1121772/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کریمی، هادی و هادی، مرتضی و کاظمی اسفه، نگین،1399،مطالعه فازی و ساختاری پوسته اکسیدی در کامپوزیت های WC-FeAl بعد از قرارگیری در معرض دماهای بالا،دومین کنفرانس کاربرد کامپوزیت در صنایع ایران،،،https://civilica.com/doc/1121772
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، کریمی، هادی؛ مرتضی هادی و نگین کاظمی اسفه)
برای بار دوم به بعد: (1399، کریمی؛ هادی و کاظمی اسفه)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- مطالعه محاسباتی خواص ساختاری و ترمودینامیکی نانوکامپوزیت های Ca/Zn:PVC
- نانوکامپوزیت های زیست سازگار -Ca/Zn:PVC بررسی تجربی خواص ساختاری وگرمایی
- بررسی تولید کامپوزیت زیست تخریب پذیر از الیاف خمیرکاغذ حاصل از کاه گندم
- کاربرد کامپوزیت های لیگنوسلولزی نوظهور در توسعه پایدار صنایع ایران
- مروری بر پوشش های کامپوزیتی جاذب امواج الکترومغناطیس زمینه پلیمری و ذرات مغناطیسی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.