سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی رابطه بین کیفیت خدمات شهری و تمایل شهروندان به پرداخت عوارض نوسازی و عمران شهری (مطالعه موردی منطقه 2 شهر اهواز)

سال انتشار: 1399
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 515

فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ENGIN06_073

تاریخ نمایه سازی: 22 آبان 1399

چکیده مقاله بررسی رابطه بین کیفیت خدمات شهری و تمایل شهروندان به پرداخت عوارض نوسازی و عمران شهری (مطالعه موردی منطقه 2 شهر اهواز)

در میان سازمان های مختلف مدیریت شهری، شهرداری یکی از دستگاه هایی است که ارتباط مداوم و تنگاتنگی با عموم مردم دارد، لذا توسعه همه جانبه و پایدار شهر زمانی عملی خواهد شد که شهروندان از عملکرد شهرداری رضایت داشته باشند .احساس رضایت شهروندان از محیط شهری و خدماتی که شهرداری ارائه می دهد، شهرداری به منظور تأمین نیازهای مالی جاری و عمرانی خود، از منابع داخلی(درآمد عملیاتی، بودجه عمومی، اندوخته ها و غیره) و منابع خارج از شهرداری، استفاده می کند.بخش اعظم منابع داخلی شهرداری عوارض و مالیاتی که شهروندان پرداخت می کنند. این پزوهش با هدف بررسی رابطه بین کیفیت خدمات شهری و تمایل شهروندان به پرداخت عوارض نوسازی و عمران شهری (مطالعه موردی منطقه 2 شهر اهواز)انجام شده ؛پژوهش بنا به ماهیت موضوع و اهدافی که برای آن پیش بینی شده، از نوع توصیفی تحلیلی و در زمره تحقیقات کاربردی است. جامعه اماری جمعیت محله کیانپارس(46762 نفر) می باشد..برای تجزیه و تحلیل داده ها از نرم افزار SPSS، و ضریب همبستگی اسپیرمن استفاده شده است.یافته های پژوهش نشان می دهد که میانگین کل شاخص های بدست آمده برابر 3/30 می باشد.(میانگین شاخص(3 می باشد.همچنین مقدارهمبستگی اسپیرمن بین دو متغیر پرداخت عوارض و کیفیت خدمات شهری (0/761) است. سطح معناداری((0/000 که در نتیجه فرضیه تأیید می گردد. نتایج نشان می دهد. رضایت همه شهروندان از کیفیت خدمات شهری ساکنان، مستلزم پرداخت به موقع عوارض است.

کلیدواژه های بررسی رابطه بین کیفیت خدمات شهری و تمایل شهروندان به پرداخت عوارض نوسازی و عمران شهری (مطالعه موردی منطقه 2 شهر اهواز):

خدمات شهری ، عوارض نوسازی و عمران ، شهر اهواز ، منطقه2

نویسندگان مقاله بررسی رابطه بین کیفیت خدمات شهری و تمایل شهروندان به پرداخت عوارض نوسازی و عمران شهری (مطالعه موردی منطقه 2 شهر اهواز)

سیداحمد فواضلی

دانشجوی کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری، گرایش محیط زیست شهری، دانشگاه پیام نور،ایران

خدیجه سرخه

کارشناس ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری، دانشگاه پیام نور،ایران

مقاله فارسی "بررسی رابطه بین کیفیت خدمات شهری و تمایل شهروندان به پرداخت عوارض نوسازی و عمران شهری (مطالعه موردی منطقه 2 شهر اهواز)" توسط سیداحمد فواضلی، دانشجوی کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری، گرایش محیط زیست شهری، دانشگاه پیام نور،ایران؛ خدیجه سرخه، کارشناس ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری، دانشگاه پیام نور،ایران نوشته شده و در سال 1399 پس از تایید کمیته علمی ششمین کنفرانس بین المللی پژوهشهای نوین در عمران، معماری، مدیریت شهری و محیط زیست پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله خدمات شهری، عوارض نوسازی و عمران، شهر اهواز، منطقه2 هستند. این مقاله در تاریخ 22 آبان 1399 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 515 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در میان سازمان های مختلف مدیریت شهری، شهرداری یکی از دستگاه هایی است که ارتباط مداوم و تنگاتنگی با عموم مردم دارد، لذا توسعه همه جانبه و پایدار شهر زمانی عملی خواهد شد که شهروندان از عملکرد شهرداری رضایت داشته باشند .احساس رضایت شهروندان از محیط شهری و خدماتی که شهرداری ارائه می دهد، شهرداری به منظور تأمین نیازهای مالی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی رابطه بین کیفیت خدمات شهری و تمایل شهروندان به پرداخت عوارض نوسازی و عمران شهری (مطالعه موردی منطقه 2 شهر اهواز) با 14 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.