سال انتشار: 1390
محل انتشار: اولین همایش فناوری های پالایش در محیط زیست
کد COI مقاله: ERTC01_018
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 2,644
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی روشهای بیولوژیکی حذف الاینده های نفتی در محیطهای ابی و خاکی
چکیده مقاله:
در سالهای اخیر به دنبال افزایشحمل و نقل مواد نفتی و نشت این مواد به ابهای ازاد و محیطهای خاکی وجود این الاینده ها به یک معضل اساسی زیست محیطی تبدیل شده است روشهای مختلف فیزیکی شیمیایی و بیولوژیکی به منظور برطرف نمودن این الاینده ها به کار می روند دراین میان حذف الاینده های نفتی به شیوه بیولوژیکی به دلیل بالا بودن بازده اقتصادی آن و اثرات سوء کمتری که برمحیط زیست دارد در قالب دو زیرشاخه bistimulation ,bioaugmentation تکنیکی مناسب جهت حذف فلزات سنگین و الاینده های الی است دراین مقاله به بررسی دو راهکار رایج برای حذف الاینده ها می پردازیم که عبارتند از اضافه نمودن گونه های میکروبی خارجی و یا گونه هایی که از نظر ژنتیکی اصلاح شده اند به مجموعه میکروارگانیسم های بومی موجود در منطقه bioaugmentation)و افزودن مواد غذایی و املاح مورد نیاز برای رشد سریع تر بیومس در مناطق الوده biostimulation
کلیدواژه ها:
ميكروارگانيسم، الاينده نفتي، پاك سازي، بيولوژيكي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/111488/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حسینی زند، هستی،1390،بررسی روشهای بیولوژیکی حذف الاینده های نفتی در محیطهای ابی و خاکی،اولین همایش فناوری های پالایش در محیط زیست،تهران،،،https://civilica.com/doc/111488
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، حسینی زند، هستی؛ )
برای بار دوم به بعد: (1390، حسینی زند؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- نقش میکروارگانیسم ها در حذف آلودگی های نفتی
- انواع روش های حذف آلاینده ای نفتی از خاک
- سنتز و مشخصه یابی غشای PVDF به منظور نمک زدایی آب با استفاده ازتقطیر غشایی
- روش های ازدیاد برداشت از منابع نفت و گاز به کمک ترشوندگی
- بررسی تقطیر غشایی بعنوان یک فرایند نوین جداسازی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.