بررسی خواص مکانیکی سلولهای بنیادین مزانشیمال مغز استخوان موش بادستگاه میکروسکوپ نیروی اتمی
محل انتشار: نخستین همایش منطقه ای مهندسی مکانیک
سال انتشار: 1389
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,147
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
EASTTEHRANMECH01_187
تاریخ نمایه سازی: 2 اسفند 1389
چکیده مقاله:
زمینهی مکانیک سلولی با توجه به گسترش تکنیکهای جدید در مقیاس میکرو و نانو در دهه های اخیر پیشرفت قابل توجهی داشته است.ابزارهایی از قبیل میکروپلیت، انبرهای نوری و مغناطیسی و میکروپیپت جهت مطالعه خصوصیات مکانیکی سلولهای زنده و نیز تعامل آنها با محیط مورد استفاده قرار می گیرند. در بین این تکنیکها میکروسکوپ نیروی اتمی به طور گسترده ای برای بررسی خواص مکانیکی سلول ها مورد استفاده قرار گرفته است. در این تحقیق رفتار سلول بنیادین مزانشیمی مغز استخوان موش با استفاده از میکروسکوپ نیروی اتمی با دو نوع سوزن هرمی و کروی مطالعه شد. برای بررسی رفتار سلول ها تعداد 20 سلول برای هر سوزن مورد مطالعه قرار گرفت. نمودارهای نیرو- فرورفتگی مربوطه برای هر سلول بدست آمد و مقادیر مدول یانگ برای سوزن هرمیE= 0/56kpa و برای سوزن کروی E=0/43kpa تخمین زده شد. در انتها دو نوع سوزن با استفاده از آزمون تی استیودنت مقایسه شدند. مقایسه مقادیر حاصل از نتایج تحقیق نشان می دهد که مدول الاستیک سلول بنیادین مغز استخوان موش تقریبا مشابه انسان است
کلیدواژه ها:
نویسندگان
علی سپهرزاد
کارشناس ارشد بیومکانیک دانشگاه علم و صنعت ایران- مدرس دانشگاه آزاد وا
ملیکا غلامی
دانشجوی رشته مامایی دانشگاه علوم پزشکی اراک
محمد اسماعیلی
کارشناس ارشد تربیت بدنی دانشگاه اصفهان- مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران ش
محسن جانملکی
مربی پژوهشکده شهید بهشتی تهران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :