سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مدلسازی آبخوان دشت بردسیر و بررسی اثر انتقال آب از این آبخوان به شهر رفسنجان

سال انتشار: 1389
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,422

فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NCUIMWR02_216

تاریخ نمایه سازی: 25 آذر 1389

چکیده مقاله مدلسازی آبخوان دشت بردسیر و بررسی اثر انتقال آب از این آبخوان به شهر رفسنجان

حوضه بردسیر درجنوب شرقی ایران بامختصات جغرافیایی 56 تا 57 درجه طول شرقی و 29 تا 30 درجه عرض شمالی استان کرمان واقع شده وزیرحوضه ای ازحوضه کویردره انجیرمی باشد. تخلیه اصلی آبخوان آبرفتی دشت بردسیر توسط چاهها انجام می گیرد . براساس آخرین آماربرداری (سال 1385حجم آب برداشتی ازطریق این نقاط317/6میلیون متر مکعب است . ضمن اینکه قنوات نیز تخلیه ای معادل 52/4 میلیون متر مکعب دارند .ازطرفی باتوجه به گزارش مطالعات متوسط بارندگی سالانه درناحیه کوهستانی 201 میلیمترودردشت برابر 135 میلیمترمی باشد.که این عدم توازن ، باعث افت شدید تراز آب زریزمینی شده است.در این تحقیق، ابتدابه ساخت مدل آبخوان دشت بردسیر با استفاده از نرم افزار کامپیوتری Pmwin پرداخته وسپس باترسیم منحنی هم پتانسیل دراین محدوده به تفسیردلایل افت سطح آب درنقاط مختلف آبخوان پرداخته ایم . برای کالیبراسیون مدل از داده های اندازه گیری شده در سالهای 1376 تا 1386 استفاده گردید. نتایج مدل شامل پیش بینی تغییرات سطح ایستابی وافزایش بهره برداری در 5 سال آینده می باشد.

کلیدواژه های مدلسازی آبخوان دشت بردسیر و بررسی اثر انتقال آب از این آبخوان به شهر رفسنجان:

نویسندگان مقاله مدلسازی آبخوان دشت بردسیر و بررسی اثر انتقال آب از این آبخوان به شهر رفسنجان

محمدباقر رهنما

استادیار بخش مهندسی آب، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شهید باهنر، کرمان

سمیه کوچک علیزاده

کارشناس ارشد سازههای آبی، بخش مهندسی آب، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شه

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
وضعیت موجود ودورنمای آب وکشاورزی دراستان کرمان، 1381 . کارگروه ...
خالدی، ش. 1380. بایای طبیعی. انتشارات دانشگاه شهید بهشتی تهران.291 ...
مطالعات بهره برداری بهینه و حفاظت منابع آب دشت بردسیر، ...
Chiang W. H., Kinzelbach, W., 1998. User's Manual of processing ...
2- Mousavi, S.M. SHamsai, A. Hesha El Naggar, M. Khamehchian, ...
McDonald, M.G., Harbaugh, A.W., 1988. A modular three -dimensional finite ...
Terzaghi, K., 1925. Principles of soil mechanics: IV Settlement and ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مدلسازی آبخوان دشت بردسیر و بررسی اثر انتقال آب از این آبخوان به شهر رفسنجان" توسط محمدباقر رهنما، استادیار بخش مهندسی آب، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شهید باهنر، کرمان؛ سمیه کوچک علیزاده، کارشناس ارشد سازههای آبی، بخش مهندسی آب، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شه نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس سراسری مدیریت جامع بهره برداری از منابع آب پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بردسیر، آب زیرزمینی ،انتقال آب ،Pmwin هستند. این مقاله در تاریخ 25 آذر 1389 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1422 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که حوضه بردسیر درجنوب شرقی ایران بامختصات جغرافیایی 56 تا 57 درجه طول شرقی و 29 تا 30 درجه عرض شمالی استان کرمان واقع شده وزیرحوضه ای ازحوضه کویردره انجیرمی باشد. تخلیه اصلی آبخوان آبرفتی دشت بردسیر توسط چاهها انجام می گیرد . براساس آخرین آماربرداری (سال 1385حجم آب برداشتی ازطریق این نقاط317/6میلیون متر مکعب است . ضمن اینکه قنوات نیز ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مدلسازی آبخوان دشت بردسیر و بررسی اثر انتقال آب از این آبخوان به شهر رفسنجان با 15 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.