سال انتشار: 1389
کد COI مقاله: ICOPTICP17_135
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 927
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد.
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی اثرات رنگین کمانی در پر طاووس
چکیده مقاله:
بررسی اثرات رنگین کمانی و فرایندهای تولید رنگ در ساختارهای بلور فوتونی در طبیعت مورد توجه فراوان قرار گرفته است.در این تحقیق، مکانیسم تولید رنگ در پر طاووس به عنوان ساختار بلور فوتونی دو بعدی مورد بررسی قرار گرفته است. به این منظور از چیدمان اندازه گیری ضریب بازتاب با کمک روشهای طیف سنجی بهره جسته ایم. نتایج به دست آمده حاکی از تغییر شدت بازتابی و طول موج در مناطق مختلف پر طاووس به ازای زوایای متفاوت بازتاب می باشد.
کلیدواژه ها:
رنگ ساختاري، اثرات رنگين كماني، بلور فوتوني دو بعدي، پر طاووس، طيف سنجي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/105075/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صادقی، سمیه و حمیدی، سیده مهری و طهرانچی، محمدمهدی،1389،بررسی اثرات رنگین کمانی در پر طاووس،هفدهمین کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران و سومین کنفرانس مهندسی فوتونیک ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/105075
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1389، صادقی، سمیه؛ سیده مهری حمیدی و محمدمهدی طهرانچی)
برای بار دوم به بعد: (1389، صادقی؛ حمیدی و طهرانچی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- کنترل بهینه فیلتر اکتیو در شبکه های توزیع بر مبنای آشکارسازی جریان راکتیو
- قابلیت های زیرساخت عمومی مخابرات کشور در اتوماسیون شبکه توزیع استان سیستان وبلوچستان
- مدیریت تولید مولد تولید پراکنده سنکرون در شبکه توزیع با داده های کنتورهای هوشمند
- Investigation of SFCL Impacts on Crowbar Protection of DFIG based Wind Turbine
- تحلیل آماری در بررسی عوامل کاهش سرقت سیم در کرمانشاه
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.