سال انتشار: 1399
کد COI مقاله: RSETCONF03_004
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 186
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله موازنه بار هوشمند در لایه محاسبات مه با بهره گیری از الگوریتم اصلاح شده جستجوی سنجاب
چکیده مقاله:
افزایش تعداد دستگاه های اینترنت اشیاء و افزایش تولید روزافزون داده های حاصل از آن، سبب روی آوردن کاربران به محیط-های محاسباتی جدید گردیده است. امروزه خدمات متنوعی در شهرهای هوشمند ارائه میشود که خدمات اینترنت اشیاء منجربه تولید داده هایی با حجم، تنوع و سرعت بالایی شده است. با مطرح شدن بحث کلان داده ها، وجود رایانش ابری جهتپردازش این حجم از داده در مراکز داده ابری به شدت ضرورت یافته است. اما در این میان برخی از خدمات شهر هوشمند لازماست به صورت بلادرنگ و سریع پاسخ را دریافت کنند، مانند خدمات بیمارستان های هوشمند که در مواقع اورژانسی، عدمتاخیر در پاسخ دهی بسیار ضروری است. از آنجاییکه لایه ی ابر دورتر از محل تولید داده واقع شده است، انتقال داده ها به ابرسبب ایجاد تاخیر زیادی در سرویس های اینترنت اشیاء می گردد. جهت حل این مسئله، لایه ی مه یا رایانش مه معرفی شدهاست که این لایه در فاصله ای نزدیکتر به مشتری قرار گرفته و پردازش داده ها را در لبه ی شبکه میسر می کند و به عنوان یکلایه میانی مابین لایه ی ابر و لایه مشتری قرار گرفته است. از آنجاییکه ارسال داده ها و پاسخ دهی به این لایه سریعتر صورتمی گیرد، لذا برای کاربرانی که نیاز به سرویس دهی به صورت برخط و بلادرنگ دارند، مانند بازی های کامپیوتری، دستگاه هایاورژانس بیمارستانی و ...لایه ی مه بسیار مناسب تر می باشد. لایه ی مه سرورهای ضعیف تر و با تعداد بیشتری نسبت به لایه ی ابردارد (مانند مسیریاب ها، مودم ها و...) که هر کدام دارای منابع متفاوتی هستند. در نتیجه این گره ها سریع تر اشباع می شوند وبرخی از آنها پر فشار می گردند. با این حال ایجاد توازن بار در لایه ی مه برای بالا بردن کارایی و استفاده از ظرفیت پردازشیگره های مه امری ضروری است. ما در این مقاله به دنبال ایجاد توازن بار در لایه ی محاسباتی مه از طریق مهاجرت بار کاریهستیم تا معیارهای زمان اجرا و انرژی مصرفی سیستم بهبود یابد. در این مقاله تلاش گردیده تا بهبود کیفیت خدمات لایه یمه در بیمارستان هوشمند، به کمک الگوریتم بهینه سازی اصلاح شده ی سنجاب فراهم شود.
کلیدواژه ها:
رايانش مه، اينترنت اشياء، رايانش ابر، كلان داده، شهر هوشمند
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1046774/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:طریقی، محسن و موسی رضابیک، المیزا و معتمدی، سیداحمد،1399،موازنه بار هوشمند در لایه محاسبات مه با بهره گیری از الگوریتم اصلاح شده جستجوی سنجاب،سومین کنفرانس بین المللی تحقیقات پیشرفته در علوم، مهندسی و فناوری،تهران،،،https://civilica.com/doc/1046774
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، طریقی، محسن؛ المیزا موسی رضابیک و سیداحمد معتمدی)
برای بار دوم به بعد: (1399، طریقی؛ موسی رضابیک و معتمدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی عملکرد فوتوکاتالیست ترکیبی BiOCl/ Bi2Mo3O12 در تخریب مولکول های رودامین بی تحت تابش نور مرئی
- حذف متیل ویولت توسط پودر سنگ مرمر به عنوان جاذب طبیعی از نمونه های آب و پساب
- حذف کریستالی ویولت توسط اکسید گرافن عاملدار شده با پودر مرمریت به روش مکانیکی از نمونه های آب و پساب
- سنتز و مشخصه یابی نانو ذرات کبالت فریت و نیکل فریت با استفاده از روش هم رسوبی اصلاح شده
- سنتز نانوکاتالیست CaO/MgAl0.4Fe1.6O4 بمنظور تولید سوخت از روغن گیاهی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.