سال انتشار: 1385
محل انتشار:
دهمین کنگره سالانه انجمن مهندسین متالورژی ایران
کد COI مقاله: CIMS10_099
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,034
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله شبیه سازی و آنالیز مکانیکی و حرارتی فرآیند جوشکاری اصطکاکی درجوشکاری قطعات مسی.
چکیده مقاله:
فرآیند جوشکاری اصطکاکی یکی از موثرترین فرآیندهای جوشکاری برای اتصال مواد همسان و ناهمسان میباشد، که در آن با استفاده از تبدیل مستقیم انرژی مکانیکی به حرارتی عمل جوشکاری بدون ذوب و تنها در حالت جامد و با اعمال فشار فورج انجام میپذیرد. در طول فرآیند جوشکاری اصطکاکی،پارامترهایی مانند سرعت چرخشی و فشار پارامترهای وابستهای چون دما، تنش، کرنشو تغییرات آنها را کنترل میکنند. اطلاع از پارامترهای وابسته، تعیین کننده بهینه پارامترها فرآیند و راهی برای بهبود طراحی و ساخت ماشین- های جوشکاری اصطکاکی می باشد.با این توصیفها شبیه سازی حرارتی- تنشی-کرنشی این فرآیند برای بدستآوردن میزان حرارت ایجاد شده در فصل مشترکدو قطعه، میزان کاهشطول قطعات در اثر جوشکاری اصطکاکی و به طبع آن پیشبینی و حدس اولیه ای از ساختار و کیفیت جوش حاصله امری حائز اهمیت میباشد. همچنین برای به دست آوردن پارامترهای بهینه جوشکاری استفاده از آنالیز المان محدود بسیار مفید میباشد. هدف عمده از انجام تحقیق حاضر شبیهسازی فرآیند جوشکاری اصطکاکی دوار هیبریدی در سه بعد برای نمونه های مسی استوانهای هم قطر میباشد. در این تحقیق به شبیهسازی ترمومکانیکی فرآیند جوشکاری اصطکاکی هیبریدی پرداختهشده و تاثیر پارامترهای فرآیند از جمله سرعت چرخشی که یکی از عمدهترین پارامترهای فرآیند میباشد بر آنالیز حرارتی -تنش-کرنشی و شکل منطقه جوشحاصله مورد بررسی قرارگرفته است
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CIMS10_099 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/104577/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حبیبی پارسا، محمد و داوری، هادی و هادیان، علی محمد و نیلی احمدابادی، محمود،1385،شبیه سازی و آنالیز مکانیکی و حرارتی فرآیند جوشکاری اصطکاکی درجوشکاری قطعات مسی.،دهمین کنگره سالانه انجمن مهندسین متالورژی ایران،شیراز،https://civilica.com/doc/104577
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1385، حبیبی پارسا، محمد؛ هادی داوری و علی محمد هادیان و محمود نیلی احمدابادی)
برای بار دوم به بعد: (1385، حبیبی پارسا؛ داوری و هادیان و نیلی احمدابادی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی پدیده پیرکرنشی دینامیکی در یک فولاد پرکربن
- Effect of process parameters on friction welding of aluminum
- بررسی نحوه ی تشکیل ترک گرم در ریخته گری پیوسته و امکان رسیدن آن به سطح محصول نهایی
- تاثیر افزودن عنصر سیلیسیوم بر آلیاژ آنتروپی بالای CoNiMnCrAl بررسی خواص مغناطیسی آن
- تاثیر افزودن عنصر بور بر ساختار آلیاژ آنتروپی بالای Co-Ni-Mn-Si به روش تولید آلیاژسازی مکانیکی و عملیات حرارتی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- عوامل موثر بر پایداری لیبل بر روی ظرف
- تولید شاتون با استفاده از روش آهنگری پودر Powder Forging
- تهیه پودر اهن با درجه خلوص بالاتر از آهن سوخته بجا مانده در کارخانه ذوب آهن اصفهان با گاز تبدیل در دمای پایین
- بررسی مکانیزم جلوگیری از خوردگی فولاد در مجاورت مواد کند کننده خوردگی
- بررسی دانه خوردگی بین دانه ای در فولادهای حساس شده 304 و 316 در محیط سولفوکوپریک
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.