سال انتشار: 1399
کد COI مقاله: EMGBC02_032
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 430
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی گسل و آسیب پذیری مناطق اطراف آن در برابر زلزله – نمونه موردی گسل میشو و روستاهای واقع بر مسیر آن
چکیده مقاله:
ادامه گسل تبریز _ سلطانیه (شمال غرب ایران) با روندجنوب شرقی _ شمال غربی درشهرصوفیان به دوشاخه اصلی تقسیم می شود درجنوب مرند، بطرف شمال غرب ادامه میابد شاخه دیگربنام گسل میشوجنوبی، با امتداد شرقی _ غربی، تا شمال شهرتسوج ادامه می یابد. گسل شمالی میشو در ردیف گسل های فعال قرار دارد. طبق آمارهای موجود طی 88 سال اخیر زلز له های متعددی که کانون آنها در 33 تا 39 کیلومتری اعماق زمین بوده و 3/2 و 4/5 ریشت بزرگی داشته، در منطقه اتفاق افتاده است. ساکنین سکونتگاه های اطراف گسل بدون آگاهی از وجود چنین وضعیتی، مراکز کوچک و بزرگ سکونتگاهی را در مجاورت این گسل ایجاد نموده اند. باتوجه به تاریخ رخدادهای تکتونیکی دامنه شمال میشو، بااستناد به شواهدزمین شناسی آن شدیدا تحت تاثیر فعالیت های تکتونیکی قرار گرفته است. حضور گسل میشودر بالادست روستاهای محبوب آباد، عیش آباد،انامق، پیربالا،ارلان، باغلارو...شاهدی از شدت این نوع فعالیت هادرگذشته است. عوامل دیگری از قبیل نامناسب بودن ساخت وسازها، مقاومت کم مصالح بکار رفته درساختمان ها، شیب زیاد آسیب پذیری این روستاها را تشدید می کند. بااستناد به این شواهدو باتکیه براسناد و منابع تاریخی میتوان در مورد میزان خطرپذیری روستاهای محدوده از نظرزلزله و پیامدهای ناشی ازآن،اظهارنظرنمود.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا EMGBC02_032 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1045059/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:باباپوراقدم، سامیه و ملک زاده، توحید،1399،بررسی گسل و آسیب پذیری مناطق اطراف آن در برابر زلزله – نمونه موردی گسل میشو و روستاهای واقع بر مسیر آن،دومین کنفرانس بین المللی توسعه فناوری مهندسی مواد، معدن و زمین شناسی،تهران،https://civilica.com/doc/1045059
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، باباپوراقدم، سامیه؛ توحید ملک زاده)
برای بار دوم به بعد: (1399، باباپوراقدم؛ ملک زاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- آشکارسازی آلتراسیونهای عنصر مس با استفاده از تصاویر لندست ۸ در منطقه نگیسان، کرمان
- تفکیک آنومالیهای ژئوشیمیایی با استفاده از روشهای فرکتال عیار-مساحت و آمار کلاسیک در منطقه قره چمن، آذربایجان شرقی
- بررسی استحصال مس از کانسار تپه سیاه به روش لیچینگ همزنی
- بررسی تاثیر اضطراب و افسردگی بر مولفه های کیفیت خواب کارگران معدن زیرزمینی سرب و روی انگوران
- Use of aerial mapping with UAV in warehousing of Gol Gohar mine No. ۱ depots
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.