سال انتشار: 1399
کد COI مقاله: HWCONF03_012
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 147
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله پزشک خانواده نیروهای مسلح و ایجاد پرونده الکترونیک سلامت در سامانه سیب
چکیده مقاله:
سلامت و امنیت از حقوق اولیه هر یک از افراد جامعه بوده و دولت موظف به تامین آنها به طور برابر برای آحاد جامعه میباشد. در نظام فعلی سلامت بیمه نیروهای مسلح جایی برای پیشگیری1 پیش بینی نشده است. مگر در موارد محدود مانند طرح پایش کارکنان که تنها شامل شاغلین نیروهای مسلح میباشد. این امر سبب شده تا هیچ بانک اطلاعاتی اولیه ای اعم از وزن، قد، علائم حیاتی، افراد تحت تکفل، بیماری های زمینه ای، سبد داروهای مصرفی، نتایج پارکلینیکهای قبلی، گزارش ویزیت های قبلی و... در خصوص سلامت نیروهای مسلح و خانواده های آنان موجود نباشد.در این شرایط و با استفاده از تجربیات بسیاری از کشورهای دنیا، برای هدفمند نمودن اعتبارات محدود بخش سلامت، جلوگیری از هدر رفتن و حیف و میل منابع، اصلاح چارچوب بیمهای، استوار شدن طبابت بر اصول علمی، جلوگیری از سرگردانی بیماران، ایجاد بستر مناسب برای هدایت وارجاع بیماران در مسیر صحیح درمان، متناسب شدن خدمات با امکانات موجود، جلوگیری از مصرف بیرویه دارو تجهیزات و خدمات پزشکی، ایجاد سابقه الکترونیک سلامت و درنهایت، ارتقاء سطح سلامت جامعه، استفاده از تیم سلامت با محوریت پزشک خانواده و نظام ارجاع مبتنی بر سطح بندی خدمات و ایجاد پرونده الکترونیک و سامانه جامع سلامت تنها راه اساسی به نظر میرسد.سامانه یکپارچه بهداشت (سیب) در راستای ارائه خدمات بهداشتی درمانی در قالب برنامه ها و پروژه های تحول نظام سلامت پیادهسازی گردیده است. تمام اطلاعات مربوط به خانوارها، نوع خدمات بهداشتی درمانی مورد نیاز در مراکز و پایگاه های سلامت جامعه و خانه های بهداشت در این سامانه ثبت میشود.اداره کل سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح استان مازندران به عنوان مجری طرح استقرار پزشک خانواده نیروهای مسلح در کشور به بررسی دستاوردهای اجرای طرح پزشک خانواده نیروهای مسلح و لزوم استفاده از سامانه سیب به منظور بهره مندی بیمه شدگان نیروهای مسلح از مزایای پرونده الکترونیک سلامت پرداخته است.
کلیدواژه ها:
پزشک خانواده، بیمه نیروهای مسلح، سامانه سیب
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1041451/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حسن زاده، شهرام و غلامی، اسماعیل،1399،پزشک خانواده نیروهای مسلح و ایجاد پرونده الکترونیک سلامت در سامانه سیب،سومین کنفرانس بین المللی بهداشت،درمان و ارتقای سلامت،،،https://civilica.com/doc/1041451
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، حسن زاده، شهرام؛ اسماعیل غلامی)
برای بار دوم به بعد: (1399، حسن زاده؛ غلامی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- آنالیز عناصر شیمیایی در پوسته زمین
- آنالیز تک ذره با دستگاه ICP-MS
- کاربرد نانوزئولیت ها در محیط زیست و دارورسانی
- روتنیم در درمان سرطان
- تأثیر نانو ذرات اکسید منیزیم (MgO) به عنوان یک عنصر کمیاب بر میزان گلوکز سرم در رت های نر دیابتی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.