ارائه یک متدلوژی جدید جهت رتبه بندی مهم ترین استراتژی های جذب سرمایه گذاری بخش خصوصی در پروژه های عمرانی

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در مهندسی عمران، معماری و مدیریت شهری و ششمین نمایشگاه تخصصی انبوه سازان مسکن و ساختمان استان تهران
  • کد COI اختصاصی: CEUCONF07_475
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 604
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فریدون رضائی

دانشیار گروه مهندسی عمران، هئیت علمی پژوهشکده ایران زمین، تهران، ایران

سعید فرخی زاده

استادیارگروه مهندسی عمران، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

امین بهارلوفرد

دانشجوکارشناسی ارشد، گروه مهندسی عمران- مدیریت ساخت، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، تهران، ایران

چکیده

گسترش روزافزون عرضه و تقاضا، توسعه و مدیریت کارآمد جهت انجام فعالیت های سرمایه گذاریمرتبط با اهداف پروژه ها را بسیار ضروری ساخته است. به طوری که مطالعات انجام شده توسط بانکجهانی نشان می دهد که سهم سرمایه گذاری خصوصی و دولتی در اقتصاد ملی کشورهایی با درآمد بالا،متوسط و کم، بسیار قابل توجه می باشد. بنابراین، با توجه به نقش مهم سرمایه گذاری بخش خصوصی،دولت ها بایستی با استفاده از ایجاد شرایط پایدار و مطمئن، جریان سرمایه گذاری خصوصی را برای فعالیتهای کسب و کار و سرمایه گذاری تسهیل نمایند. نظر به اینکه انجام یک مشارکت موفق خصوصی و جذبسرمایه گذران این بخش در پروژه های عمرانی زیربنایی بدون مطالعات کافی و استفاده از تخصیص مناسبریسک، انتخاب روش انجام و تامین مالی و قیمت گذاری با در نظر گرفتن شرایط کشور امکان پذیر نیست،لذا در پژوهش حاضر تلاش خواهد شد تا به ابعاد مختلف این نوع مشارکت با تمرکز بر طراحی و پیشنهادیک متدلوژی نوین جهت اولویت بندی استراتژی های جذب سرمایه گذاری های بخش خصوصی در پروژههای زیربنایی پرداخته شود. با توجه به مطالب مذکور، این پژوهش با هدف ارائه روشی جدید برای اولویتبندی استراتژی های سرمایه گذاری در بخش خصوصی در پروژه های عمرانی زیربنایی کشور ایران تدوینشده است تا پاسخ روشن به مسائل و سئولات فراروی توسعه سرمایه گذاری در بخش خصوصی را ارائه نماید.

کلیدواژه ها

استراتژی ها، جذب سرمایه گذاری، بخش خصوصی، پروژه های زیربنایی، متدلوژی جدید

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.