ارزیابی پارامترهای موثر بر توسعه مدل بلوغ ایمنی پیمانکاران صنعت ساخت

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدل ها و تکنیکهای کمی در مدیریت
  • کد COI اختصاصی: QMTM02_120
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 670
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد بنار

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی و مدیریت ساخت، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره)، قزوین، ایران

رامین انصاری

استادیار گروه مهندسی عمران، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره)، قزوین، ایران

مهدی مهدی خانی

استادیار گروه مهندسی عمران، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره)، قزوین، ایران

چکیده

تبعات ناشی از حوادث در طول چرخه حیات پروژه های ساخت همواره مشکل ساز بوده و نیازمند استقرار یک سیستم جامع ایمنی نظیر کاهش حوادث، کاهش هزینه ها و خسارت ناشی از آنها بوده است، با وجود اینکه آئین نامه ها و قوانین مختلف در زمینه ایمنی تا حدودی می توانند به صورت مقطعی قسمتی از معضلات این بخش را حل نمایند، اما عدم پیشرفت و بهبود در این زمینه حاکی از فقدان یک سیستم جامع مدیریت ایمنی است. برای حل چنین مشکلاتی تنها می توان با تکیه بر اصول مدیریت نوین و پایه ریزی سیستمی مشخص با تعریف و تبیین کلیه ابعاد مربوطه و مسئولیت ها و با دیدگاه فرایندی به ابزارهای لازم دست یافت. بر همین اساس تدوین مدل بلوغ مدیریت ایمنی پیمانکاران پروژه های صنعت ساخت، منطبق با استانداردهای جهانی مدنظر می باشد تا بتواند در کنار سایر سیستم های مدیریتی و یا به عنوان زیر مجموعه ای از نظام جامع مدیریت پروژه لازم الاجرا گردد. هدف از تحقیق صورت گرفته این است که بر مبنای استانداردها، دستورالعمل ها و مدل های ارائه شده، سطح بلوغ اقدامات سازمان ها و پروژه ها را بررسی کرده و با استفاده از روش های تصمیم گیری در راستای رسیدن به نتایج مطلوب امکان اخذ تصمیم بهینه را فراهم سازد.

کلیدواژه ها

ایمنی، مدل بلوغ ایمنی، تصمیم گیری، مدیریت پروژه، صنعت ساخت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.