سال انتشار: 1389
محل انتشار:
پنجمین کنفرانس بین المللی مدیریت استراتژیک
کد COI مقاله: ICSM05_040
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 4,390
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله کاربرد ماتریس ارزیابی عوامل داخلی و خارجی در امکان سنجی اجرای شش سیگما مطالعه موردی: شهرداری بهارستان
چکیده مقاله:
دراین برهه از زمان که دنیای رقابتی نیاز به برترین ها جهت باقی ماندن در شرایط رقابتی دارد متدلوژی شش سیگما به عنوان روش سیستماتیک شامل مجموعه ای از ابزارهای بهبود مستمر برای تمرکز برروی فرایند ها تحلیل و مقایسه آنها و تخصیص منابع به فرایندهایی که نیازمند توجه بیشتر هستند شناخته می شوند خرابیهای ایجاد شده در فرایندهای سازمان ها باعث دوباره کاری، هزینه انجام فرایندها را نیز کاهش می دهد متمرکز کردن عمده تلاش ها برروی کاهش خرابی علاوه بر کاهش دوباره کاری هزینه انجام فرایندها را نیز کاهش می دهد. دراین تحقیق ابتدا رویکرد شش سیگما مختصرا تشریح می شود و سپس توسط پرسشنامه های ارزیابی عوامل داخلی و خارجی و پرسشنامه 53 سوالی شش سیگما داده هایی از شهرداری بهارستان جمع اوری شده است انگاه نتایج حاصل از آن توسط نرم افزار Minitab15 تجزیه و تحلیل گردیده و در پایان پیشنهاداتی در مورد شهریداری و تحقیقات اتی ارائه می گردد محققان در این پژوهش به نتایج قابل توجهی دستیابی پیدا کردهاند که میتوان در سایر صنایع به نحو مطلوب استفاده نمود.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICSM05_040 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/102930/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:پیرمرادیان، جواد و نیلی پورطباطبایی، سیداکبر و کرباسیان، مهدی،1389،کاربرد ماتریس ارزیابی عوامل داخلی و خارجی در امکان سنجی اجرای شش سیگما مطالعه موردی: شهرداری بهارستان،پنجمین کنفرانس بین المللی مدیریت استراتژیک،تهران،https://civilica.com/doc/102930
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1389، پیرمرادیان، جواد؛ سیداکبر نیلی پورطباطبایی و مهدی کرباسیان)
برای بار دوم به بعد: (1389، پیرمرادیان؛ نیلی پورطباطبایی و کرباسیان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- علی حاجی، محمد علی:شش سیگمای نای _ کنفرانس بین الملی ...
- سقایی، عباس:" رویکردی ایرانی برای شش سیگما ".اولین کنفرانس بین ...
- شاهین، آرش واحمدی، حامداصول وفنون شش سیگمای ناب، چاپ اول، ...
- اکرباسیان، مهدی و آقادادی.ابوالفضل، شش سیگما _ هزینه های کیفیت، ...
- دیوید، فرد آر، مدیریت استراتژیک، ترجمه علی پارسائیان وسید محمد ...
- اکاظمی، محمد و تفرشی، محمد حسین:"تلفیق کارت میازی متوازن و ...
- یمرادیان، جواد، بررسی استقرار رویکرد شش سیگما در شرکت پلی ...
- _]Kevin Linderman, Roger G. Schroeder, & Choo, A. S. (2005. ...
- _ 3]Sehwall, L., DeYong, C. (200), "Six sigma in health ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- مرورى نظرى بر واژه شناسى اجتماعى فاجعه
- ارزیابى مدیریت بحران درایران بر مبناى مدل لیتل جان (با بررسى موردى سیل فروردین 1398 لرستان،مازندران و زلزله آبان 1396 کرمانشاه )
- چارچوب ارزیابى جامع خسارتهاى اقتصادى سیل (مستقیم، غیرمستقیم، ملموس و ناملموس):رخداد سیل 29 فروردین 1395 نوده خاندوز، حوضه رودخانه گرگان رود
- اولویت بندى تجهیزات هوشمندسازى ساختمانها با رویکرد پدافند غیرعامل
- برنامه ریزى سایتهاى داراى پتانسیل اسکان موقت در مقیاس شهرى با روشAHPدر شهر قم
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- آسیب شناسی نظام برنامه ریزی. مروری بر تحولات نظام برنامه ریزی در ایران
- بررسی پایداری شبکه ارتباطات کشور در شرایط بحران
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.