سال انتشار: 1394
محل انتشار: دومین همایش ملی انجمن علمی مدیریت ورزشی ایران
کد COI مقاله: SASM02_028
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 330
نسخه کامل این مقاله ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد
مشخصات نویسندگان مقاله شناسایی و اولویت بندی علل ترجیح خرید کالاهای ورزشی دست دوم خارجی با رویکرد AHP (مطالعه: آمیخته)
چکیده مقاله:
تاناکورا عنوان کلی لباس های دست دوم خارجی است، لباس هایی که از نظر اروپاییان عمر مفید آنها سپری شده و یا در جریان رشد وتنوع سرسام آور مد در جوامع غربی از چرخه مصرف خارج شده اند. این اجناس که عمدتا به صورت قاچاق و غیر قانونی وارد کشور می-شوند با توجه به کیفیت بالای این اجناس و قیمت پایین (به نقل از فروشندگان) نسبت به اجناس نو بازار با استقبال زیاد مردم مواجهشده است که به صورت یک اپیدمی در کشور رو به رواج است. در سالیان اخیر شاهد انواع واردات کالای دست دوم خارجی به کشوربوده ایم. در صورتی که بیشتر کشورهای توسعه یافته جهان از ورود این قبیل کالاها به کشورشان جلوگیری می کنند چرا که آنها خروجارز به این شکل را منطقی نمی دانند. واردات این کالاها عرصه را بر کالاهای داخلی محدود کرده اند. با توجه به اینکه مصرف کننده رکناصلی و محوریت فعالیت های بازاریابی می باشد لذا تولیدکنندگان باید به دنبال رضایت، جذب و حفظ مشتریان موجود باشند این امرشناسایی رفتار مصرف کننده را بیش از پیش حائز اهمیت کرده است (پوراشرف و هواسی، 1393). صنعت پوشاک دست دوم بخشیغیررسمی از خرده فروشی های است، که شغل های جانبی زیادی را در بخش پوشاک و البسه به وجود آورده است. همچنانکه جباریعنوان کردند یکی از مهمترین چالش ها در زمینه پوشاک، ذهنیت بخشی از مردم مبنی بر بهتر بودن چه از لحاظ کیفیت و چه از نظرزیبایی پوشاک خارجی است. مادامی که این ذهنیت موجب تصمیم گیری در زمینه پوشاک باشد علاوهبر اینکه قاچاق پوشاک خارجیافزایش می یابد، از حجم تولید داخلی کاسته شده و هر روز بر تعداد بیکاران افزوده می شود (جباری، 1390). بدین صورت روش پژوهشحاضر، آمیخته از نوع اکتشافی متوالی (ابتدا روش کیفی و سپس روش کمی) بود. اطلاعات این تحقیق در سه مرحله جمع آوری شد، دربخش اول تحقیق (مطالعه کتابخانه ای)، محقق به بررسی پژوهش های مرتبط با موضوع تحقیق پرداخت و مولفه های اصلی و تاثیرگذار درهدف تحقیق را شناسایی کرد. این موارد در خلال مصاحبه های کیفی به عنوان راهنمای مصاحبه مد نظر قرار گرفت. در مرحله دوم،برای فرآیند جمع آوری اطلاعات از مصاحبه نیمه ساختار یافته با اساتید و صاحب نظران در زمینه تحقیق استفاده شد مصاحبه ها تارسیدن به اشباع نظری ادامه پیدا کرد. لازم به ذکر است در مجموع تعداد 11 مصاحبه با 11 نفر انجام پذیرفت. تجزیه و تحلیل داده هاکیفی طی فرآیندهای به این شرح انجام شد: 1. اجرا و ویرایش مصاحبه ها 2. کدگذاری نظرات 3. طبقه بندی نظرات در گروه هایمفهومی یکسان. همچنین در مرحله کمی با استفاده از نرم افزار Expert choice به وزن دهی و اولویت بندی مولفه ها پرداخته شده است. نتایج پژوهش نشان داد که مهمترین شاخص ها به ترتیب بعد اقتصادی با وزن نسبی 0/391، برند بودن 0/256، اجتماعی 0/153، تفریحی گردشگری 0/115 و بعد مکان فروش با وزن 0/086 می باشند. بطور کلی میتوان بیان کرد بعد اقتصادی و بعد ارزش ویژه برند بااهمیت ترین عوامل ترجیح خرید می باشند که از به صرفه بودن و کیفیت این اجناس نزد مصرف کنندگان ناشی می گردد. این عوامل حکایت از اطمینان مصرف کنندگان داخلی به صنعت خارجی می باشد، که خود از ضعف و ناکارامدی صنعت پوشاک داخلی ناشی می گردد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا SASM02_028 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1027624/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:منصوری، حسین و صادقی بروجردی، سعید و ایزدی، بهزاد،1394،شناسایی و اولویت بندی علل ترجیح خرید کالاهای ورزشی دست دوم خارجی با رویکرد AHP (مطالعه: آمیخته)،دومین همایش ملی انجمن علمی مدیریت ورزشی ایران،تهران،https://civilica.com/doc/1027624
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، منصوری، حسین؛ سعید صادقی بروجردی و بهزاد ایزدی)
برای بار دوم به بعد: (1394، منصوری؛ صادقی بروجردی و ایزدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تاثیر ارزش های لوکس ادراک شده بر اشتیاق پرشور مشتریان برندهای لوکس ورزشی؛ نقش میانجی خونسردی برند
- بررسی تاثیر ورزش های هوازی و تمرینات بدنسازی بر کاهش دیسمورفی عضلانی
- مقایسه نیروهای عکس العمل زمین و نرخ بارگذاری در فوتبالیست های نخبه با و بدون لوردوز افزایش یافته کمری در حرکت پرش فرود تک پا
- تحلیل چالش ها و مطالعات جنسیت در ورزش و فمنیسم ورزشی با رویکردهای نوین
- بررسی رابطه ورزش و تغییرات غلظت لاکتات خون و ضربان قلب درافزایش عملکرد و قدرت ورزشکاران
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- درباره مقابله با شیوع ویروس کرونا (۶) بسته پیشنهادی برای مقابله با تبعات ویروس کرونا در ورزش
- راهکارهای حل مسئله «سلب امتیاز میزبانی باشگاه های ورزشی ایران»
- بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور (۴۹ . حوزه تربیت بدنی، ورزش و جوانان)
- تحلیل وضعیت مشارکت ورزش همگانی در ایران و تبیین چالش ها و موانع کلان
- موانع، الزامات و ملاحظات واگذاری باشگاه های فرهنگی - ورزشی استقلال و پرسپولیس
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.