سال انتشار: 1399
کد COI مقاله: MTAEB03_015
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 119
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارائه یک چارچوب برای ارزیابی مراکز رشد مستقر در پارک فناروری پردیس دانشگاه علم و صنعت ایران با روش TOPSIS
چکیده مقاله:
این پژوهش به ارائه یک چارچوب برای ارزیابی مراکز رشد پردیس تهران با روش تاپسیس پرداخته است. پژوهش از لحاظ هدف کاربردی و از لحاظ نحوه گرداوری داده ها جز تحقیقات توصیفی-پیمایشی محسوب می شود. جامعه آماری شامل کلیه استارتاپ ها مستقر در پارک فناروری پردیس دانشگاه علم و صنعت ایران بوده است که بر این اساس بین 35 نفر مدیران ارشد و کارشناسان از 18 استارتاپ پرسشنامه تاپسیس توزیع شده است. در این پژوهش به منظور ارزیابی موفقیت استارت آپ ها بر اساس مدل پیشنهادی از 13 شاخص ویژگی های شخصیتی کارآفرین، توانایی های مدیریتی، مدیریت منابع انسانی، تحقیق و توسعه، عوامل محیطی، عوامل سازمانی، عوامل قانونی، فعالیت های بازاریابی، مسائل مالی، توسعه محصول/خدمات، مشتری مداری، تدوین استراتژی و شبکه سازی و ارتباطات مورد بررسی قرار گرفته است. پس از مشخص شده اوزان شاخص های موفقیت مراکز رشد پردیس تهران با استفاده از روش تاپسیس به صورت آزمایشی 4 استارتاپ فعال با روش تاپسیس رتبه بندی شده است.
کلیدواژه ها:
استارت آپ، عوامل حیاتی موفقیت، روش TOPSIS
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1018866/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:جعفری، مصطفی و فروغی نعمت الهی، غلامرضا،1399،ارائه یک چارچوب برای ارزیابی مراکز رشد مستقر در پارک فناروری پردیس دانشگاه علم و صنعت ایران با روش TOPSIS،سومین کنفرانس بین المللی ترفندهای مدرن مدیریت،حسابداری،اقتصاد و بانکداری با رویکرد رشد کسب و کارها،تهران،،،https://civilica.com/doc/1018866
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، جعفری، مصطفی؛ غلامرضا فروغی نعمت الهی)
برای بار دوم به بعد: (1399، جعفری؛ فروغی نعمت الهی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی عوامل اجتماعی فرهنگی موثر بر تقاضای اجتماعی ورود به آموزش عالی (مطالعه ی موردی دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد)
- بررسی نقش تعاونی ها در توسعه پایدار
- فناوری پلاسمای سرد و برخی کاربرد های آن در صنعت
- مقایسه کیفیت آمورشی رشته تربیت بدنی در دو نظام آموزش حضوری ×و نیمه حضوری در استان چهارمحال و بختیاری
- ویژگی های اخلاقی استاد بودن در دانشگاه و مراکز آموزش عالی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مدیریت دانش بر تحقق اقتصاد سلامت محور در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
- ارایه مدل بکارگیری فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیک برای مدیریت COVID-19
- بررسی تاثیر هوشیاری کارآفرینانه و سنجش بهره وری سرمایه های انسانی بر عملکرد سازمانی با در نظر گرفتن نقش میانجی بهره گیری از قابلیتهای موجود در سازمان های دولتی شهرستان اردستان
- بررسی مبانی نظری مدل های ساخت و رابطه با برند
- بررسی تاثیر آموزش هوش هیجانی بر استرس و عملکرد تیمی ورزشکاران مورد مطالعه: ورزشکاران زن استان فارس
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.