سال انتشار: 1384
کد COI مقاله: ASMA01_022
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,061
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله الگوهای سنتی وجدید اموزش فلسفه اسلامی
چکیده مقاله:
سخن اول این است که ایا اصولا درس فلسفه برای حوزه و دانشگاه ضرورت دارد؟ قطعا جواب مثبت است حوزه ها و دانشگاههای ما نمی توانند و نباید از اندیشه های فلسفی بر کنار و محروم باشند اگر ضرورت تعلیم و تعلم فلسفه را بپذیریم بلافاصله این سوال مطرح می شود که ایا باید فقط به تعلیم و تعل مدلهای رایج فلسفی غرب بپردازیم یا اینکه فلسفه اسلامی نیز باید بطور مستقل یا در کنار مکاتب فلسفی دیگر اموزش داده شود و اصولا ایا لازم است که فلسفه اسلامی بصورت یک تخصص در حوزه ها و دانشگاههای ما مطرح باشد یا لازم نیست؟ قبل از پاسخ به این سوال سوال دیگری مطرح می شود و ان این است که ایا اصولا فلسفه ای به نام فلسفه اسلامی داریم یا نداریم؟
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ASMA01_022 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/101871/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بهشتی، احمد،1384،الگوهای سنتی وجدید اموزش فلسفه اسلامی،همایش بررسی متون و منابع حوزه های فلسفه، کلام، ادیان و عرفان،قم،https://civilica.com/doc/101871
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1384، بهشتی، احمد؛ )
برای بار دوم به بعد: (1384، بهشتی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بازخوانی نقادانه دیدگاه ارسطو درباره ساختار هستی
- بررسی تطبیقی مواجهه ملاصدرا و پلانتینگا با مسأله شرور
- بررسی معانی گوناگون اصالت وجود و اعتباریت ماهیت در نظام صدرایی
- بررسی تطبیقی تعبیرپذیری احد نزد افلوطین و مقام ذات نزد ابن عربی
- کثرت نوعی انسان نزد فیض کاشانی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.