سال انتشار: 1379
محل انتشار: دومین همایش ملی صنایع دریایی ایران
کد COI مقاله: NSMI02_012
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,909
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله طراحی یک سرسره به آب اندازی
چکیده مقاله:
درمقاله حاضر، روشهای مختلف به آب اندازی شناورها بحث شده و مقایسه اقتصادی و فنی در مورد انواع روشها صورت می گیرد. درمرحله دوم به طراحی سرسره از نظر هندسی، موارد تعیین شیب و طول قسمت شیب دار و هیدروستاتیکی، محاسبه نیرو و لنگر غوطه وری بازای طول پیشروی در داخل آب پرداخته شده است . اثر تغییرات شیب طولی بر روی نقطه چرخش و و نیروی عکس العمل در انتهای ساحلی ارزیابی شده و مورد بحث قرار می گیرد. در نهایت پیشنهادهایی برای محاسبه فشار های برای حالت به آب اندازی طولی و استفاده از کابلها برای مهار شناور در به آب اندازی ارائه خواهد شد.
کلیدواژه ها:
به آب انداري (Lanuching) ، سرسره (Slipway) ، مسير ثابت (Groundway) ، نقطه چرخش (Pivoting)
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/10121/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:دقیق، محمد و سبزی، ،1379،طراحی یک سرسره به آب اندازی،دومین همایش ملی صنایع دریایی ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/10121
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1379، دقیق، محمد؛ سبزی)
برای بار دوم به بعد: (1379، دقیق؛ سبزی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- Modal Analysis of Composite Lattice Plate
- کنترل فازی ربات متحرک در محیط نا شناخته
- بررسی روند تولید شمعهای سانتریفوژ و مزایای کاربرد آن در احداث اسکله های شمع و عرشه
- ارزیابی خطر لرزه خیزی محدوده بندرعباس
- طرح یک یارد کشتی سازی بر پایه ساخت کشتی های متوسط تا dwt 5000 به روش SLP
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.