سال انتشار: 1398
محل انتشار: نخستین همایش ملی هنرهای نمایشی و دیجیتال
کد COI مقاله: CDDA01_001
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 279
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله هنر عمومی، مشارکت مخاطب و بیلبوردهای دیجیتال
چکیده مقاله:
با توجه به رشد و توسعه فناوریهای دیجیتال، شاخه های مختلف هنری با استفاده از این فناوری، شیوه های متفاوتی را در جهتارائه پیام و جلب مخاطب مورد استفاده قرار دادهاند. یکی از انواع هنرهایی که با فناوری دیجیتال تلاشی در جهت خلق آثاری متفاوتبا تاثیرگذاری بیش از گذشته کرده، بیلبوردهای دیجیتال می باشد؛ استفاده از این شیوه ارائه در سطح شهر مسبب ایجاد فضایی متفاوتو چشمگیر شده است و میتوان به صراحت این شیوه را در میان دیگر انواع ارائه در عصر حاضر موفق و قابل تامل دانست؛ همچنینیکی از مواردی که فناوری دیجیتال در بیلبوردها ایجاد کرده است، تعاملی بودن آن است. بیلبوردهای تعاملی به عنوان هنر عمومی درسطح شهر، مشارکت مخاطبان را بیش از پیش کرده و این عامل موجب برقراری ارتباط موثرتر خواهد شد.پژوهش حاضر با روش توصیفی-تحلیلی و شیوه جمع آوری اطلاعات به صورت اسناد کتابخانه ای قصد دارد به تحلیل و بررسیبیلبوردهای دیجیتال مشارکتی به عنوان هنر عمومی بپردازد. این شیوه تبلیغ به دلیل به مشارکت طلبیدن مخاطب و تعامل وی سببساز ایجاد فضای مشارکتی در تولید معنا شده است و مخاطب را بیش از پیش با پیام تبلیغاتی هم راستا می کند که این امر خود از اهدافاصلی و اولیه تبلیغات است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CDDA01_001 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1011795/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:افضل طوسی، عفت السادات و فاطمی، فریماه،1398،هنر عمومی، مشارکت مخاطب و بیلبوردهای دیجیتال،نخستین همایش ملی هنرهای نمایشی و دیجیتال،دامغان،https://civilica.com/doc/1011795
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، افضل طوسی، عفت السادات؛ فریماه فاطمی)
برای بار دوم به بعد: (1398، افضل طوسی؛ فاطمی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- از نماد تا نشانه؛ واکاوی مولفه های میراث هنر ایرانی در طراحی نشانه های فرهنگی و تجاری
- بررسی هندسه به کار رفته در تزئینات و نقوش معماری بناهای دوره ایلخانی
- نمادگرایی مفهومی و تاویل معنا از صورت در تزیینات مدرن
- بررسی نشانه شناسی رابطه فرم و محتوا در گرافیک تعاملی از منظر شهری
- زیبایی شناسی نقوش اسلامی از رهیافت هندسه فراکتال
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- طراحی لباس بانوان با تاثیر از هنر ساسانیان
- مطالعه و تحلیل تیشرت های فرهنگی دهه ۸۰ با رویکرد نشانه شناسی
- مطالعه و امکان سنجی ظرفیت های بصری تایپوگرافی (انگلیسی و فارسی) در طراحی لباس شب بانوان
- عناصر نمایشی کرم هفتواد
- بررسی تطبیقی عشق و مرگ در منظومه ی «اصلی و کرم » آذربایجان و نمایشنامه ی «رومئو و ژولیت » ویلیام شکسپیر
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.