سال انتشار: 1385
محل انتشار: کنگره ملی علوم انسانی
کد COI مقاله: SOCIALSCIENCECONF01_081
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 763
فایل این مقاله در 22 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 22 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله روش نظریه پردازی علم اقتصاد اسلامی
چکیده مقاله:
گزاره ای علمی نامیده میشود که هم ساختار لفظی و هم مفاد آن روش تجربه را برتابد. آنگاه که مجموعه ای از این نوع گزاره ها نظام یافته، منظومه وار بر محور یک موضوع تعریف شده، شکل گیرند، رشته ای از علوم پدید می آید . علم اقتصاد اسلامی نیز به عنوان یکی از رشته های علمی همانند دیگر رشته های علوم انسانی، آنگاه تحقق می یابد که : اولا ؛ گزاره هایی منظومه وار و با ساختاری متناسب با روش علمی _ تجربی به وجود آید . ثانیاً؛ مفاد این گزاره ها استناد منطقی به آموزه های اسلامی داشته باشد ثالثا ؛ دارای ویژگی جهانشمولی باشد تا اینکه متغیرات نوظهور در روابط پیچیده ا قتصادی معاصر را زیر پوشش فراگیرد. این مقاله مسائل فوق را به صورت فشرده، بررسی می کند.
کلیدواژه ها:
علوم انساني، علم اقتصاد، بومي سازي، نظريه پردازي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/100637/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اقانظری، حسن،1385،روش نظریه پردازی علم اقتصاد اسلامی،کنگره ملی علوم انسانی،تهران،،،https://civilica.com/doc/100637
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1385، اقانظری، حسن؛ )
برای بار دوم به بعد: (1385، اقانظری؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- مولفه های تربیت اقتصادی زن مسلمان از منظر آیات قرانی
- نقش زنان در معرفت دینی
- نقش زنان در شبکه های اجتماعی
- سبک زندگی زن مسلمان ایرانی در منظومه فکری مقام معظم رهبری
- نقش زنان در سبک زندگی اسلامی ایرانی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.