سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

فیزیولوژی تناوب باردهی مرکبات و راهکارهای کاهش ان در شرق مازندران

سال انتشار: 1388
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,079
این مقاله فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن مقالات دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این مقاله ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

BAGHBANI06_427

تاریخ نمایه سازی: 26 مرداد 1389

چکیده مقاله فیزیولوژی تناوب باردهی مرکبات و راهکارهای کاهش ان در شرق مازندران

در طول دهه گذشته 87-78 تحقیقات و مطالعات متوالی در مورد روشهای کاهش تناوب باردهی مرکبات در شرق مازندران مورد بررسی قرارگرفت که عمده این تحقیقات درمورد کاهش تعداد میوه چه ها در سال پرمحصول و افزایش تشکیل جوانه های گل و تعداد میوه چه ها در سال کم محصول بود. روشهای مورد مطالعه در طول این دهه به طور عمده شامل بررسی ناهنجاریهای تغذیه ای و تاثیر ان ها در تناوب باردهی، مصرف بهینه کود های شیمیایی متناسب با آزمون برگ و پیش بینی عملکرد، محلول پاشی اکسین های مصنوعی در سال پرمحصول، محلول پاشی ساکارز در سال پرمحصول ، محلول پاشی زمستانه اوره در زمان تورم جوانه ها قبل از سال کم محصول، محلول پاشی اوره قبل و بعد از برداشت در سال پرمحصول بود. نتایج نشان داد که مصرف بهینهه کودهای شیمیایی شاخص تناوب باردهی را بطور معنی درای نسبت به شاهد کاهش داد.

نویسندگان مقاله فیزیولوژی تناوب باردهی مرکبات و راهکارهای کاهش ان در شرق مازندران

نگین اخلاقی امیری

اعضای هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی مازندران

مقاله فارسی "فیزیولوژی تناوب باردهی مرکبات و راهکارهای کاهش ان در شرق مازندران" توسط نگین اخلاقی امیری، اعضای هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی مازندران؛ علی اسدی کنگرشاهی نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی ششمین کنگره علوم باغبانی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 26 مرداد 1389 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2079 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در طول دهه گذشته 87-78 تحقیقات و مطالعات متوالی در مورد روشهای کاهش تناوب باردهی مرکبات در شرق مازندران مورد بررسی قرارگرفت که عمده این تحقیقات درمورد کاهش تعداد میوه چه ها در سال پرمحصول و افزایش تشکیل جوانه های گل و تعداد میوه چه ها در سال کم محصول بود. روشهای مورد مطالعه در طول این دهه به طور ... .