بررسی عوامل تأثیر گذار بر رضایت مشتریان بیمه های آتش سوزی از کیفیت خدمات با توجه به نقش تعدیل کنندگی گروههای بیمه گذاران در بیمه ایران استان گیلان
سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 658
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
AMSCONF04_306
تاریخ نمایه سازی: 6 اسفند 1395
چکیده مقاله:
کیفیت به عنوان یکی از مهمترین معیارهای ارزیابی خدمات است.مفهومی گسترده که قسمت های مختلف سازمان نسبت به آن تعهد دارد.مدیران سازمان های خدماتی آگاهند که کیفیت برتر موجب عملکرد بهتر می شود.و مزایایی چون وفاداری مشتریان،پاسخگویی به نیازهای آنان،رشد سهم بازار و بهره وری برای سازمان ها به ارمغان می آورد.آنها کیفیت خدمات را به عنوان اهرمی برای ایجاد مزیت رقابتی بکار می گیرند.پژوهش حاضر از نظر هدف کاربردی است و چون قصد توسعه دانش برای به کارگیری در یک زمینه خاص در بیمه ایران را دارد و هدفش توصیف شرایط و وضع موجود می باشد توصیفی و با توجه به استفاده از روش نظرسنجی به جهت بررسی توزیع ویژگی های جامعه، پیمایشی است.جامعه آماری این پژوهش مشتریان بیمه گذار در بیمه ایران می باشند و برای به دست آوردن حجم نمونه از فرمول حجم نمونه کوکران استفاده شده است که با توجه به محاسبات صورت گرفته در فرمول،حجم نمونه برابر با مقدار 376 نفر می باشد.نتایج پژوهش نشان می دهد متغیر تضمین تأثیر معناداری(C.R= 15.063) بر رضایتمندی از کیفیت خدمات دارد و شدت این اثر برابر با (0.04-) می باشد، متغیر پایایی(قابلیت اطمینان) تأثیر معناداری(C.R= 13.716) بر رضایتمندی از کیفیت خدمات دارد و شدت این اثر برابر با (0.01-) برآورد گردید. سازه عوامل فیزیکی و ملموس تأثیر معناداری(C.R= 11.613) بر رضایتمندی از کیفیت خدمات دارد و شدت این اثر (0.08) برآورد گردید. متغیر مستقل همدلی تأثیر معناداری(C.R= 17.552) بر رضایتمندی از کیفیت خدمات دارد و شدت این اثر (0.16-) برآورد گردید. سازه پاسخگویی تأثیر معناداری(C.R= 15.952) بر رضایتمندی از کیفیت خدمات دارد و شدت این اثر (0.92) برآورد گردید. و همچنین نوع بیمه آتش سوزی تأثیر معناداری (C.R= 18.257) بر اثر متغیر پاسخگو بودن بر رضایت مشتریان از کیفیت خدمات دارد.و شدت این اثر برابر با (0.01) می باشد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
ندا حلاجیان
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت استراتژیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت
کامبیز شاهرودی
دانشیارگروه مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :