سمتهای علمی و اجرایی در دانشگاهها و مراکز علمی کشور
مقالات کنفرانسهای داخلی
- استفاده از هوش مصنوعی برای بررسی داده های زیرسطحی و ذخایر زیرزمینی نفتی ارائه شده در پنجمین کنفرانس بین المللی دوسالانه نفت، گاز و پتروشیمی (1403)
- بررسی نقش سیالات حفاری بهبود یافته بر کاهش هزینه طراحی گل حفاری و عملیات سیمان کاری در میدان نفتی گچساران ارائه شده در نهمین کنفرانس بین المللی مهندسی شیمی، نفت و محیط زیست (1402)
- تخمین ویسکوزیته مخازن نفت اشباع با استفاده از انفیس ارائه شده در ششمین همایش بین المللی توسعه فناوری در نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی (1401)
- امکان سنجی نرخ ضخامت واکس در خطوط لوله های بهره برداری با استفاده از انفیس و شبکه های عصبی ارائه شده در هشتمین کنفرانس بین المللی مهندسی شیمی و نفت (1401)
- حذف آرسنیک و کادمیوم از پساب صنعتی و محلول های آبی به روش جذب سطحی توسط نانوجاذب مغناطیسی نانو ذرات اکسید آهن و گرافن اکسید مغناطیسی ارائه شده در هفتمین کنفرانس بین المللی مهندسی شیمی و نفت (1400)
- حذف مس وسرب از پساب صنعتی و محلول های آبی به روش جذب سطحی توسط نانو جاذب مغناطیسی نانوذرات اکسید اهن وگرافن اکسید مغناطیسی ارائه شده در هفتمین کنفرانس بین المللی مهندسی شیمی و نفت (1400)
- آنالیز و شبیه سازی عددی ناپایداری دیواره ی چاه در یکی از سازندهای سست مناطق مرکزی ایران ارائه شده در ششمین کنفرانس بین المللی مهندسی شیمی و نفت (1399)
- بررسی تاثیر سرعت انتقال لوله های حفاری بر تغییرات فشار ته چاهی در چاه های جهت دار بر اساس مدل هرشل باکلی ارائه شده در هفتمین کنگره ملی شیمی و مهندسی شیمی با تاکید بر فناوری های بومی ایران (1399)
- طراحی و بهینه سازی سه بعدی مسیر حفاری انحرافی با استفاده از الگوریتم ژنتیک ارائه شده در هفتمین کنگره ملی شیمی و مهندسی شیمی با تاکید بر فناوری های بومی ایران (1399)
مقالات ژورنالهای تخصصی داخلی
- مطالعه آزمایشگاهی انتقال حرارت و کاهش درگ درلوله افقی توسط پلی نانوسیال آب/پلی اکریل آمید/مس منتشر شده در فصلنامه شیمی و مهندسی شیمی ایران (1403)
- اصلاح سطح غشای نانوفیلتراسیون پلی آمید با پوشش نانوذرات اکسیدگرافن برای حذف فلز سنگین کبالت از پساب های صنعتی منتشر شده در مجله آب و فاضلاب (1401)
- سنتز گرافن اکساید مغناطیسی دندریمری شده توسط پلیمریزاسیون رادیکالی به عنوان جاذب برای حذف رنگ از محلول های آبی منتشر شده در مجله آب و فاضلاب (1401)
- Investigation of the Solar Water Desalination Efficiency Using Solar Evaporation System منتشر شده در مجله آب و فاضلاب (1401)
- ساخت و تعیین مشخصات غشای نانوکامپوزیت فیلم نازک سلولز نانوکریستال/پلی آمید برای کاربردهای نانوفیلتراسیون منتشر شده در مجله آب و فاضلاب (1400)
- سنتز و بررسی نانوذرات مغناطیسی مگنتیت (Fe3O4) به منظور ارائه بهترین روش سنتز برای رهایش دارو بهصورت کنترلشده در درمان انواع سرطان منتشر شده در مجله بیولوژی کاربردی (1399)
- مقایسه عملکرد دو روش زیست پالایی و تثبیت در حذف هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه ای از کنده های حفاری روغنی با رویکرد حفاظت از محیط زیست منتشر شده در فصلنامه سلامت و محیط زیست (1399)