مقالات کنفرانسهای داخلی
- استفاده از الگوریتم های هوش مصنوعی در راستای فشرده سازی ، حذف نویز، بخش بندی صدای قلب برای تشخیص آریتمی ها ارائه شده در سیزدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی برق، الکترونیک و شبکه های هوشمند (1403)
- تشخیص سیگنال های قلبی ناسالم با استفاده از تصویر زمان فرکانس بر مبنای اسکالوگرام بوسیله شبکه عصبی کانولوشن دوبعدی ارائه شده در هشتمین همایش بین المللی مهندسی فناوری اطلاعات، کامپیوتر و مخابرات ایران (1403)
- بررسی و تحلیل کاربرد شبکه عصبی کانولوشن در تشخیص فیبریلاسیون دهلیزی به کمک سیگنال الکتروکاردیوگرام ارائه شده در هشتمین همایش بین المللی مهندسی فناوری اطلاعات، کامپیوتر و مخابرات ایران (1403)
- اگزواسکلتون ربات توانبخشی زانو به منظور جلوگیری از تحلیل ماهیچه ای ارائه شده در هشتمین همایش بین المللی مهندسی فناوری اطلاعات، کامپیوتر و مخابرات ایران (1403)
- تشخیص سرطان روده بزرگ با استفاده از پردازش تصاویر x-ray و الگوریتم svm ارائه شده در دومین همایش ساختار سازی برای توسعه در مهندسی برق ، پزشکی و رایانه (1403)
- بکارگیری سیگنال الکتروکاردیوگرام در تشخیص زود هنگام بیماریهای قلبی به کمک ماشین بردار پشتیبان و بهینه سازی اجتماع ذرات ارائه شده در دومین همایش ساختار سازی برای توسعه در مهندسی برق ، پزشکی و رایانه (1403)
- شبیه سازی یک مدوالتور سیگما دلتای تک حلقه کم توان مناسب کاربردهای بازشناسی گفتار ارائه شده در دومین همایش ساختار سازی برای توسعه در مهندسی برق ، پزشکی و رایانه (1403)
- بررسی وتحلیل قابلیت اطمینان ترانسفورماتورهای قدرت تحت تغییرات جریان الکتریکی ارائه شده در دومین همایش ساختار سازی برای توسعه در مهندسی برق ، پزشکی و رایانه (1403)
- طبقهبندی و تشخیص تومور مغزی در تصاویر پزشکی MRI به کمک شبکه عصبی عمیق ارائه شده در دومین همایش ساختار سازی برای توسعه در مهندسی برق ، پزشکی و رایانه (1403)
- شبیه سازی و مدل سازی یک کنترل کننده جبران ساز استاتیکی به کمک ادوات FACTS ارائه شده در دومین همایش ساختار سازی برای توسعه در مهندسی برق ، پزشکی و رایانه (1403)
- تشخیص بیماری MS در مراحل اولیه بکمک پردازش تصاویر fMRI و یادگیری عمیق ارائه شده در دومین همایش ساختار سازی برای توسعه در مهندسی برق ، پزشکی و رایانه (1403)
- ارزیابی قابلیت اطمینان نوسانگر موج ارشمیدس ارائه شده در دومین همایش ساختار سازی برای توسعه در مهندسی برق ، پزشکی و رایانه (1403)
- تشخیص خطای خطوط انتقال در سیستم های قدرت به کمک شبکه عصبی مصنوعی ارائه شده در دومین همایش ساختار سازی برای توسعه در مهندسی برق ، پزشکی و رایانه (1403)
- طبقه بندی سرطان پروستات با تصویر برداری رزونانس مغناطیسی چند پارامتری (MPMRI) به کمک ARCFACE و SOFTMAX ارائه شده در نخستین همایش ملی دستاوردهای نوین در مهندسی برق، مهندسی کامپیوتر و مهندسی پزشکی (1402)
- طراحی و شبیه سازی مدولاتور سیگما دلتای دقت بالا و کم توان با تکنیک نویز تزویج شده برایکاربردهای مخابراتی ارائه شده در نهمین کنفرانس بین المللی دانش و فناوری مهندسی مکانیک,برق و کامپیوتر ایران (1402)
- تشخیص انواع تومور مغزی با استفاده از شبکه عصبی کانولوشن ارائه شده در اولین کنفرانس ملی پژوهش های نوآورانه در مهندسی برق و کامپیوتر (1401)
- تحلیل و طراحی یک جمع کننده چند بیتی با رویکرد کاهش توان به کمک ترانزیستورهایCNTFET ارائه شده در پنجمین همایش ملی فناوریهای نوین در مهندسی برق، کامپیوتر و مکانیک ایران (1401)
- طبقه بندی اریتمی های قلبی به کمک الگوریتم تطبیقی نرو _ فازی ارائه شده در هفتمین کنفرانس بین المللی تحقیقات بین رشته ای در مهندسی برق، کامپیوتر، مکانیک و مکاترونیک در ایران و جهان اسلام (1401)
- تشخیص بیماری عصب عضله میوپاتی ونوروپاتی با استفاده از شبکه عصبیکانولوشن ارائه شده در شانزدهمین کنفرانس ملی مهندسی برق، کامپیوتر و مکانیک (1401)
- ارائه یک روش برای طبقه بندی آریتمی قلبی از روی سیگنال الکتروکاردیوگرام به کمک ماشین بردار پشتیبان ارائه شده در هشتمین همایش ملی مطالعات و تحقیقات نوین در حوزه علوم کامپیوتر، برق و مکانیک ایران (1401)
- ستخراج بهینه ویژگی از سیگنال ECG برای تشخیص آربتمی های قلبی ارائه شده در هشتمین همایش ملی مطالعات و تحقیقات نوین در حوزه علوم کامپیوتر، برق و مکانیک ایران (1401)
- پیش بینی مرگ ناگهانی قلبی با استفاده از تحلیل های زمان-فرکانس سیگنال ECG ارائه شده در هشتمین همایش ملی مطالعات و تحقیقات نوین در حوزه علوم کامپیوتر، برق و مکانیک ایران (1401)
- تاثیر فشار خون بالا در بیماران دیابتی نوع ۲ استان فارس با به کار گیری الگوریتم خوشه بندی DBSCAN ارائه شده در هشتمین همایش ملی مطالعات و تحقیقات نوین در حوزه علوم کامپیوتر، برق و مکانیک ایران (1401)
- کنترل و مانیتورینگ کیفیت صدا در ارتباطات اینترنتی ارائه شده در هشتمین همایش ملی مطالعات و تحقیقات نوین در حوزه علوم کامپیوتر، برق و مکانیک ایران (1401)
- ارائه یک طرح حفاظتی مبتنی بر رله توان معکوس برای استفاده در شبکه های توزیع با حضور منابع تولید پراکنده ارائه شده در هشتمین همایش ملی مطالعات و تحقیقات نوین در حوزه علوم کامپیوتر، برق و مکانیک ایران (1401)
- توزیع بهینه انرژی هماهنگ شده میکروگریدهای چندگانه انرژی متصل به شبکه ارائه شده در هشتمین همایش ملی مطالعات و تحقیقات نوین در حوزه علوم کامپیوتر، برق و مکانیک ایران (1401)
- تشخیص آریتمی های قلبی به کمک ویژگی های بهینه و طبقه بند ماشین بردار پشتیبان ارائه شده در هشتمین همایش ملی مطالعات و تحقیقات نوین در حوزه علوم کامپیوتر، برق و مکانیک ایران (1401)
- طبقه بندی رگه های خونی شبکه ی چشم با استفاده از الگوریتمهای قطعه بندی ارائه شده در هشتمین کنفرانس بین المللی تحقیقات بین رشته ای در مهندسی برق، کامپیوتر، مکانیک و مکاترونیک در ایران و جهان اسلام (1401)
- تشخیص خودکار آپنه خواب با استفاده از بررسی فرکانسی سیگنال ECG ارائه شده در اولین کنفرانس بین المللی یافته های پژوهشی در مهندسی برق، کامپیوتر و مکانیک (1400)
- تشخیص اگزما و التهاب پوستی با استفاده از روش فازی ارائه شده در اولین کنفرانس بین المللی یافته های پژوهشی در مهندسی برق، کامپیوتر و مکانیک (1400)
- بررسی عملکرد الگوریت م های سه بعدی کانولوشنال GoogleNet و AlexNet در تشخیص بیماری COVID ۱۹ به کمک تصاویر CT ارائه شده در ششمین همایش ملی افق های نوین در مهندسی برق، کامپیوتر و مکانیک (1400)
- طراحی مدولاتور سیگما - دلتای مرتبه 5 با ساختار اعوجاج پایین و پهنای باند نایکوئیست 12 مگاهرتز و سیگنال به نویز 92dB ارائه شده در شانزدهمین کنفرانس مهندسی برق ایران (1387)
مقالات ژورنالهای تخصصی داخلی
- طراحی یک مدولاتور سیگما-دلتای تک-حلقه جدید و کم-توان با هدف کاهش تعداد تقویت کننده در فیلتر حلقه برای کاربردهای بازشناسی گفتار منتشر شده در فصلنامه روش های هوشمند در صنعت برق (1403)
- طبقه بندی بهینه تومورهای مغزی در تصاویر MRI به کمک تکنیک های یادگیری عمیق منتشر شده در فصلنامه تحلیل مدارها، داده ها و سامانه ها (1402)
- یک روش جدید بر روی تجزیه بافت برای طبقه بندی تشخیص خودکار میکروکلسیفیکیشن سینه تصاویر ماموگرافی منتشر شده در فصلنامه تحلیل مدارها، داده ها و سامانه ها (1402)
- یک روش مبتنی بر شبکه عصبی عمیق بهینه شده با الگوریتم هافمن و الگوریتم های فرا ابتکاری برای فشرده سازی و بازسازی تصویر پزشکی منتشر شده در فصلنامه تحلیل مدارها، داده ها و سامانه ها (1402)
- آنتن دایپل مغناطیسی-الکتریکی با پلاریزاسیون دوگانه با استفاده از صفحات فلزی برای کاربردهای مخابراتی تلفن همراه منتشر شده در فصلنامه روش های هوشمند در صنعت برق (1401)
- Sleep stages classification based on deep transfer learning method using PPG signal منتشر شده در فصلنامه پردازش سیگنال و انرژیهای تجدیدپذیر (1400)
- Deep Learning Method for Sleep Stages Classification by Time-Frequency Image منتشر شده در فصلنامه پردازش سیگنال و انرژیهای تجدیدپذیر (1400)
- مقاله پژوهشی: طراحی و شبیه سازی یک نیم جمع کننده تمام نوری با استفاده از حلقه های تشدید غیرخطی مبتنی بر بلور فوتونی منتشر شده در فصلنامه علمی فیزیک کاربردی ایران (1400)
- طراحی بهینه مدولاتور سیگما دلتای S-MASH کم-توان و دقت بالا با ساختار STF واحد برای کاربردهای مخابراتی منتشر شده در فصلنامه پدافند الکترونیکی و سایبری (1398)