مقالات کنفرانسهای داخلی
- چگونه توانستم اختلال املاء نویسی را در محمد جواد دانش آموز کلاس دوم برطرف کنم؟ ارائه شده در بیست و یکمین همایش ملی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران (1404)
- چگونه توانستم مشکل پرخاشگری آرشام را حل کنم؟ ارائه شده در بیست و یکمین همایش ملی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران (1404)
- راهنمای علمی برای ارائه آموزش هنر به کودکان ابتدایی ارائه شده در اولین همایش بین المللی معلمان پیشرو در عصر پژوهش های تحول آفرین (1404)
- چگونه توانستم مشکل پرخاشگری آرشام را حل کنم؟ ارائه شده در بیست و دومین همایش ملی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران (1404)
- چگونه توانستم اعتماد به نفس علیرضا دانش آموز کلاس سوم را تقویت کنم؟ ارائه شده در ششمین کنفرانس بین المللی تحقیقات نوین در آموزش و پرورش (1404)