سمتهای علمی و اجرایی در کنفرانس ها و نشستهای معتبر ایران
مقالات کنفرانسهای داخلی
- نظریه سیر تکاملی شناخت های انسان (علم،فلسفه،مذهب) به سمت شناخت توحیدی در بررسی مکانیزم ادراکی و ارائه فرمول ادراکی برای شناخت های انسان ارائه شده در دومین کنفرانس روانشناسی، علوم تربیتی، علوم اجتماعی و مشاوره (1399)
- نظریه بررسی نارسایی های ، شناخت های انسان (علم، فلسفه،مذهب) انتاجی به سمت شناخت توحیدی در بررسی مکانیزم ادراکی ارائه شده در کنفرانس بین المللی فقه،حقوق و پژوهش های دینی (1399)
- مطالعه و تحقیق بر روی ایجاد زمینه ی مناسب برای آشنایی معلمان با الگوهای فعال تدریس ارائه شده در کنفرانس ملی پژوهش در روانشناسی (1399)
- پژوهش بر روی ایجاد بسترهای مناسب برای ازدیاد خلاقیت در دانش آموزان ارائه شده در کنفرانس ملی پژوهش در روانشناسی (1399)
- شور وشعور درآیینه: بررسی تاثیر الگوی تربیت اسلامی برقوام ودوام صلحی عادلانه وپایدار در آموزش وتربیت ارائه شده در سومین همایش شرق شناسی، صلح و دیپلماسی فرهنگی (1396)
- مطالعه نظریات مطرح شده در زمینه حق کسب و پیشه و دیدگاه فقه امامیه در مورد آن ارائه شده در کنفرانس جهانی مدیریت، اقتصاد حسابداری و علوم انسانی در آغاز هزاره سوم (1395)
- بررسی برخی مشکلات رفتاری ناشی از تنبیه بدنی توسط معلمان در کودکان دبستانی ارائه شده در سومین کنفرانس ملی توسعه پایدار در علوم تربیتی و روانشناسی، مطالعات اجتماعی و فرهنگی (1394)
- بررسی پیام خوشنویسی در معماری مساجد ایران ارائه شده در کنگره بین المللی فرهنگ و اندیشه دینی (1393)
- راهبرد های آموزشی با هدف حرفه ای شدن معلمان و مربیان ارائه شده در شانزدهمین کنفرانس ملی پژوهش های نوین در تعلیم و تربیت، روانشناسی، فقه و حقوق و علوم اجتماعی (1403)
- بررسی سناریوهای مختلف تزریق گاز غیر امتزاجی متان در یکی از مخازن نفتی جنوب ایران ارائه شده در سومین کنفرانس بین المللی نفت،گاز،پالایش وپتروشیمی بارویکردتوسعه ارتباط دولت،دانشگاه وصنعت (1395)
مقالات ژورنالهای تخصصی داخلی
- ضوابط فهم از نظر پل ریکور و امکان سنجی طرح آن ها در متون دینی منتشر شده در دوفصلنامه مطالعات اندیشه معاصر مسلمین (1402)
- اهداف فهم از نظر پل ریکور و امکان سنجی طرح آن ها در متون دینی منتشر شده در دوفصلنامه مطالعات اندیشه معاصر مسلمین (1399)
- بررسی مضامین و تعارضات فرهنگی در محتوای کتاب های فارسی دوره ابتدایی منتشر شده در فصلنامه مطالعات برنامه درسی (1395)
- سیاست خارجی بریتانیا در قبال جنگ اوکراین: سودای بریتانیای جهانی منتشر شده در مجله مطالعات کشورها (1404)
- توسعه معماری مولتی روتور دسته جمعی برای یافتن هدف به صورت خودکار منتشر شده در ماهنامه پژوهش های نوین علوم مهندسی (1403)
- امنیتی سازی مجدد روسیه توسط ناتو و کشورهای غربی بر اساس نظریه امنیت جمعی منتشر شده در مجله مطالعات کشورها (1402)
- بررسی رهاسازی عناصر نیتروژن، فسفر و پتاسیم از بیوچارهای مختلف و ارتباط آن ها با شیمی سطح بیوچار منتشر شده در مجله تحقیقات آب و خاک ایران (1402)
- ارائه مدل عملیاتی شی ءگرا برای سیستم نرم افزار دیابت رجیستری منتشر شده در مجله انفورماتیک سلامت و زیست پزشکی (1395)