مقالات کنفرانسهای داخلی
- پیش بینی مقاومت فشاری باقیمانده بتن حاوی سرباره پس از قرار گرفتن در دماهای بالا با استفاده از مدل شبکه عصبی پیچشی ارائه شده در سیزدهمین کنفرانس بین المللی پژوهشهای نوین در عمران، معماری، مدیریت شهری و محیط زیست (1403)
- بهینه سازی استفاده از خاکستر پوست برنج به منظور بهبود عملکرد بتن در شرایط محیطی با دمای بالا: برسی در مقیاس آزمایشگاهی ارائه شده در دومین کنفرانس بین المللی تحقیقات پیشرفته در مهندسی عمران، معماری و شهرسازی (1403)
- بررسی استفاده از بتن های ساخته شده از ضایعات پلاستیک در ساختمان ها و مزایای آن با رویکرد توسعه پایدار ارائه شده در هشتمین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم و مهندسی (1403)
- استفاده از خاکستر پوسته برنج به عنوان یک جاذب طبیعی برای حذف فلز سنگین سرب و مس از آب رودخانه بابل ارائه شده در اولین کنفرانس بین المللی رویکردهای نوین در مهندسی و علوم پایه (1403)
- بازچی، عادل و جواد واثقی امیری. "ارزیابی دوام بتن در شرایط محیطی با دمای بالا." دوازدهمین کنگره بین المللی مهندسی عمران، دانشگاه فردوسی مشهد (1400)