موانع پذیرش فناوری های جدید در بخش اتوماسیون اداری توسط کارکنان

20 شهریور 1403 - خواندن 3 دقیقه - 321 بازدید



دانشگاه پیام نور (همه مراکز) 



برخی مدیران شرکت ها یا سازمان ها بر این مهم اتفاق نظر دارند که تلاش نوآوری و پذیرش رویه ها و فناوری های جدید ممکن است باعث افزایش رقابت پذیری سازمان شود. در حقیقت نو آوران می توانند همان سرمایه گذاران باشند و این زمانی است که آنها قادر به اداره وظایف تحقیق و توسعه باشند. به علاوه کارکنان دانشی سرمایه انسانی می توانند با مد نظر قرار دادن بازارهای هدف قادر به دفاع از سازمان در برابر حرکات تهاجمی رقیب شان باشند.

مدیریت اجرایی بر افرادی نظارات دارد که مسئولیت ایجاد توزیع و تقویت دانش در میان حوزه های وظیفه ای را بر عهده دارند. این درگیری پایه، فرهنگی سازمان است که بسته به یادگیری کار تیمی ،تسهیم دانش و نو آوری است. مدیران می توانند برنامه های تشویقی برای درگیر سازی کارکنانشان در نقش ها، فعالیت ها و فرایند های دانش پایه تجویز کنند. به هر حال بسیاری از کسب و کارهای با اندازه متوسط ، قادر به پذیرش سریع فناوری های جدید نیستند و این مشکل بایستی بررسی شود. برخی عوامل مانع پذیرش فناوری های نوین هستند:

*-ذهنیت مدیران و سرمایه گذاران : پرسنل تحت تصدی مثل مالکان فکر نمی کنند و رابطه مدیران و مالکان با کسب و کار تفاوتی بنیادین با سایرین دارد. بسیاری از مدیران کسب و کارهای خود را با توجه به نگرش های سنتی شان اداره میکنند و علاقه ای به نو آوری و یا فرایند های مدرن ندارند.

*-ابعاد درون سازمان : برای برخی از کسب و کارهای متوسط بکارگیری فرایندهای تجاری که از قبل مورد استفاده بوده است کاملا کفایت می کند. به علاوه اطلاعات مربوط به مشتریان نیازها رفتارهای خرید و بارضایت بر مبنای روابط شخصی است.

*-ضعف مصرف کنندگان در بهره گیری از فناوری های جدید: این مشکل ممکن است منجر به استفاده ناقص از تجهیزات و کاربردها شود. در نتیجه بکار گیری همه ظرفیت های بالقوه ناشی از فناوری های محاسباتی غیر ممکن است.

*-مقاومت پرسنل و مدیران در برابر تغییر: با وجود سرعت بالای ICT ما هنوز مجبور به رویارویی با چنین وضعیتی هستیم برخی کارکنان تمایلی به تعدیل روش های شخصی اجرای وظایف معمول خود ندارند این امر دو دلیل دارد نخست آنها تمایلی به یادگیری نحوه سرو کار داشتن با فناوری های نوین ندارند .