سال انتشار: 1398
محل انتشار: هجدهمین کنفرانس هیدرولیک ایران
کد COI مقاله: IHC18_202
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 130
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی پتانسیل آسیب پذیری آبخوان به روش DRASTIC مطالعه موردی: آبخوان دشت یاسوج
چکیده مقاله:
شناسایی و تهیه نقشه پهنه بندی مناطق آسیب پذیر آبخوان، یعنی مناطقی که امکان نفوذ و پخش آلاینده ها از سطح زمین به سیستم آب زیرزمینی وجود دارد، یک ابزار مدیریتی مناسب برای جلوگیری از آلودگی منابع آب زیرزمینی می باشد. در مدل دراستیک DRASTIC از مشخصه های موثر در ارزیابی آسیب پذیری آبخوان آب زیرزمینی شامل عمق سطح ایستابی، شبکه تغذیه، جنس آبخوان، نوع خاک، شیب توپوگرافی، مواد تشکیل دهنده منطقه غیر اشباع و هدایت هیدرولیکی استفاده می شود که به صورت هفت لایه در نرم افزار ArcGIS تهیه شدند و با وزن دهی و رتبه بندی و تلفیق هفت لایه فوق، نقشه نهایی آسیب پذیری آبخوان نسبت به آلودگی تهیه گردید. نتایج این پژوهش نشان می دهد بیشترین درصد پتانسیل آسیب پذیری مربوط به کلاس خیلی کم است که در گستره آبخوان وجود دارد. همچنین بیشترین مقدار آلودگی مربوط به نواحی غربی و جنوب غربی آبخوان است که هرچه به مناطق شمالی آن نزدیک می شویم از پتانسیل آلودگی کاسته می شود
کلیدواژه ها:
آسيب پذيري آبخوان، مدل DRASTIC ، آبخوان ياسوج، آب هاي زيرزميني
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/999003/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:انوری، پوریا و فریدحسینی، علیرضا و داوری، کامران و خداشناس، سعیدرضا و احمدی حسینی، عادل،1398،بررسی پتانسیل آسیب پذیری آبخوان به روش DRASTIC مطالعه موردی: آبخوان دشت یاسوج،هجدهمین کنفرانس هیدرولیک ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/999003
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، انوری، پوریا؛ علیرضا فریدحسینی و کامران داوری و سعیدرضا خداشناس و عادل احمدی حسینی)
برای بار دوم به بعد: (1398، انوری؛ فریدحسینی و داوری و خداشناس و احمدی حسینی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- پیش بینی جریان ماهانه با استفاده از مدل های پیش بینی اقلیمی جهانی
- بررسی و توسعه شاخص های کیفیت آب با استفاده از منطق فازی (مطالعه موردی: منابع آب زیرزمینی اصفهان)
- Optimal Economical Design of Labyrinth Spillway using Mathematical Models
- تولید هیدروگراف سیلاب 5 فروردین دروازه قرآن شهر شیراز بر مبنای مدلسازی فیزیکی، هیدرولیکی و هیدرولوژیکی
- تاثیرسازه Barrage در کنترل رقوم آبگیر جهت شبکه های آبیاری (مطالعه موردی شبکه قلعه مدرسه بهبهان)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.