منشور پاسداری مبتنی بر فرهنگ علوی
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: دوفصلنامه پاسداری فرهنگی انقلاب اسلامی، دوره: 3، شماره: 8
- کد COI اختصاصی: JR_PAFA-3-8_001
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 546
نویسندگان
استادیار دانشگاه جامع امام حسین (ع)
عضو هیات علمی دانشگاه امام حسین (ع)
عضو هیات علمی دانشگاه امام حسین (ع)
عضو هیات علمی دانشگاه امام حسین(ع)
چکیده
نظر به ضربات سنگینی که در اثر وقایعی چون جنگ احد، سقیفه، حکمیت، صلح امام حسن(ع) ، واقعه عاشورا و... بر اسلام وارد شد این نوشتار بر آن است با استعانت از کتاب شریف نهج البلاغه، منشور پاسداری را تدوین کند تا از تکرار آن وقایع جلوگیری به عمل آید. این نوشتار، که نتیجه یک طرح پژوهشی است از حیث هدف، تحقیقی کاربردی و از حیث سطح تحلیل برخوردار از ماهیتی توصیفی– استنباطی و از حیث رویکرد و طبقه بندی روش به روش اسنادی متکی است. داده از راه مطالعات کتابخانه ای، مراجعه به تارنماها و با استفاده از فیش، گردآوری شده است. در فرایند تحقیق در نظر است به این سوال اصلی پاسخ داده شود که : منشور پاسداری از دید فرهنگ علوی چه اصولی دارد در راستای عرضه چنین پاسخی با مطالعات اکتشافی و بهره گیری از نظر خبرگان، اصولی یازد هگانه برای منشور تدوین شد. پژوهشگران بر این باورند با نهادینه شدن منشور با ظرفیت پنجگانه (مقابله با تهدیدات سخت، نیمه سخت، نرم، عمق بخشی داخلی و عمق بخشی خارجی) برای نظام سیاسی اسلام شکل خواهد گرفت؛ در راستای نهادینه شدن نتایج در مبحث نهایی پیشنهادهایی عرضه شده است.کلیدواژه ها
اهداف متعالی در فرهنگ علوی، منشور پاسداری و دفاع همه جانبه، آموزه های نهج البلاغه و رفتار علویمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.