سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: JR_JMIS-3-2_005
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 78
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارزیابی سیستم اطلاعات بیمارستانی بیمارستان شهید محمدی شهر بندرعباس از دیدگاه کاربران
چکیده مقاله:
هدف: با تغییرات ایجادشده در سیستم مراقبت بهداشتی درمانی، نیاز به سیستم اطلاعات یکپارچه ای است تا بتواند نیازهای افراد را برای ارایه خدمات برآورده سازد و از ارایه خدمات بهداشتی پشتیبانی نماید. ارزیابی این سیستم ها منجر به اصلاح و توسعه آن و افزایش کارایی و اثربخشی بیمارستان می گردد. این مطالعه باهدف ارزیابی سیستم اطلاعات بیمارستانی بیمارستان شهید محمدی شهر بندرعباس از دیدگاه کاربران در سال 1395 انجام گرفت.روش ها پژوهش حاضر یک مطالعه کاربردی از نوع توصیفی- مقطعی است. جامعه آماری 546 نفر از کارکنان بیمارستان بود و با استفاده از جدول مورگان حجم نمونه 225 نفر برآورد شد. ابزار گردآوری اطلاعات پرسشنامه محقق ساخته بود که روایی توسط کارشناسان مورد تایید قرار گرفت و پایایی این پرسشنامه توسط آلفاکرونباخ 0/879 به دست آمد، جهت تحلیل داده ها از نرم افزار SPSS آمار توصیفی و آزمون های واریانس یک طرفه پیرسون و کای اسکویر استفاده شد. نتایج در این مطالعه پرستاران بیشترین استفاده کنندگان از سیستم HIS بودند. 85/1 درصد افراد تحت مطالعه اعلام نمودند که اجرای HIS باعث افزایش دقت عمل افراد نسبت به قبل شده 53/8 درصد بیان داشتند که اجرای HIS باعث کاهش حجم کار افراد نسبت به قبل گردیده است. 59/5 درصد افراد بیان نمودند که اجرای HIS موجب کاهش کاغذبازی نسبت به قبل شد. نتیجه گیری این مطالعه نشان داد HIS حاکم بر سازمان در حد مطلوبی بوده اما نیاز به توجه بیشتر مدیران به نظرات کاربران در راستای ارتقای این سیستم ها می باشد
کلیدواژه ها:
سيستم اطلاعات بيمارستان، ارزيابي، مراقبت هاي بهداشتي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/993276/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:هاشمی ششده، فاطمه السادات و داوری دولت آبادی، نسرین،1396،ارزیابی سیستم اطلاعات بیمارستانی بیمارستان شهید محمدی شهر بندرعباس از دیدگاه کاربران،،،،،https://civilica.com/doc/993276
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، هاشمی ششده، فاطمه السادات؛ نسرین داوری دولت آبادی)
برای بار دوم به بعد: (1396، هاشمی ششده؛ داوری دولت آبادی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- عوامل موثر بر طول مدت اقامت بیمار در بیمارستان تخصصی زنان بندرعباس
- ساخت و اعتباریابی پرسشنامه نیازهای اطلاعات سلامت خانواده کودکان مبتلا به سرطان
- چالش های سیستم اطلاعات اورژانس پیش بیمارستانی استان هرمزگان با رویکرد سیستمی
- ارزیابی تولیدات علمی پژوهشگران حوزه روانشناسی در نظام استنادی ISI طی سال های 2013-2017 : مطالعه علم سنجی
- مرور نظامند کاربرد پزشکی از راه دور در تشخیص و مدیریت مراقبت بیماری های قلبی کودکان
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.