سال انتشار: 1389
محل انتشار: اولین همایش ملی سازه، زلزله، ژئوتکنیک
کد COI مقاله: NCSEG01_247
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 677
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی آزمایشگاهی تاثیر کامپوزیتهای FRP بر تغییرمکان دالهای دوطرفه مقاومسازی شده در برابر برش منگنهای
چکیده مقاله:
در این مقاله یک بررسی آزمایشگاهی به منظور تاثیر کامپوزیتهایFRP بر تغییرمکان دالهای دوطرفه، با توجه به مقاومسازی آنها در برابر برش منگنهای که با استفاده از بافتهای مختلف کامپوزیتهای (E-GFRP) تقویت شده بودند، آمده است. یازده دال بتن مسلح مربعی شکل 550×550mm با ضخامتهای مختلف ( 45 و 55 میلیمتر) برای آزمایش ساخته شدند. نه نمونه با استفاده از کامپوزیتهای (E-GFRP) تقویت و دو نمونه دیگر با همان حالت اولیه، کنترل شدند. تمامی نمونهها برای مشاهده گسیختگی برش منگنهای طراحی شده بودند و کامپوزیتهای E-GFRP) در سمت کششی و نیز به صورت عمودی در سوراخهای تعبیه شده در برخی از نمونهها، کار گذاشته شده بودند. دالها در هر چهار وجه به طور ساده روی تکیهگاه قرار داشتند و توسط یک ستون 50×50mm که در مرکز هر دال قرار داشت، مورد بارگذاری قرار گرفتند. نتایج آزمایش به روشنی نشان داد که استفاده از کامپوزیتهای E-GFRP در تقویت دالهای دوطرفه، کاهش تغییر مکان آنها را به دنبال دارد.
کلیدواژه ها:
بررسي آزمايشگاهي، دال دوطرفه، تغييرمكان، مقاومسازي، كامپوزيتهايFRP
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/98385/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:باسری، پدرام و سهرابی، محمدرضا و کشاورزی، اسماعیل،1389،بررسی آزمایشگاهی تاثیر کامپوزیتهای FRP بر تغییرمکان دالهای دوطرفه مقاومسازی شده در برابر برش منگنهای،اولین همایش ملی سازه، زلزله، ژئوتکنیک،بابلسر،،،https://civilica.com/doc/98385
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1389، باسری، پدرام؛ محمدرضا سهرابی و اسماعیل کشاورزی)
برای بار دوم به بعد: (1389، باسری؛ سهرابی و کشاورزی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی اصول معماری و طراحی سبز و کاربست آن در کلان شهر مشهد
- مروری بر تحلیل و طراحی دیوار برشی فولادی با روش PFI
- مولفه های موثر بر طراحی مجتمع اقامتی تجاری با رویکرد معماری سبز
- بررسی بهترین روش مدیریت پروژه در ساختمان های سبز
- موقعیت یابی تجهیزات در محیط اینترنت اشیا از طریق WiFi وتراشه ESP ۸۲66
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.