کیفیت آموزشی زبان انگلیسی در مدارس ایران و ارائه راهکارهایی جهت افزایش سطح کیفی آن

سال انتشار: 1398
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 760

فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF و WORD قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NERA04_437

تاریخ نمایه سازی: 5 بهمن 1398

چکیده مقاله:

امروزه با سواد بودن صرفا به خواندن و نوشتن محدود نمی شود بلکه سواد به معنی و مفهوم واقعی آن در یک جامعه داشتن سواد خواندن و نوشتن به همراه دانستن علوم کامپیوتر و زبان انگلیسی می باشد. آموزش زبان انگلیسی در مدارس ایران از کلاس اول راهنمایی آغاز می گردد و دانش آموزان 7 سال این زبان را می خوانند اما چون آموزش زبان انگلیسی در ایران برنامه ریزی شده و طبق ضوابط خاص یادگیری زبان بین الملل در سایر کشور ها نمی باشد لذا امروزه فارغ التحصیلان دارای مدرک دکترا و فوق لیسانس و لیسانس و غیره نمی توانند به خوبی زبان انگلیسی را صحبت کنند. هرساله مبالغ هنگفتی صرف آموزش زبان انگلیسی در نظام آموزشی ایران می شود، اما متاسفانه نتیجه ای که باید در یادگیری پدید آید، چندان مطلوب نیست. آمارها نشان می دهد که کم تر از پنج درصد ایرانی ها می توانند به زبان انگلیسی تکلم کنند. همچنین بیش از 92 درصد از داوطلبان ورود به دانشگاه ها کم تر از 10درصد تست های مربوط به درس زبان انگلیسی را درست جواب می دهند. در این مقاله به بررسی موانع و راهکارهای تدریس و آموز ش زبا ن انگلیسی در مدارس ایران پرداخته خوا هد شد.

نویسندگان

صغرا مرادپور

مدرس موسسه آموزش عالی مازیار، دکتری اگروتکنولوژی- فیزیولوژی گیاهان زراعی، عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، چالوس، ایران

زهره آقائی نصرلو

مدرس موسسه آموزش عالی مازیار، دکتری اگروتکنولوژی- فیزیولوژی گیاهان زراعی، عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، چالوس، ایران.

یاسر سالاریان

مدرس و مدیرگروه موسسه آموزش عالی مازیار- کارشناس ارشد منابع طبیعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات گیلان