سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: THCONF02_501
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 68
فایل این مقاله در 24 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 24 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مرکز اقامتی و گردشگری در اورامانات با رویکرد زمینه گرایی کالبدی –تاریخی
چکیده مقاله:
هر اثر معماری باید متاثر از ارزشها، نگرشها، اعتقادات و بطور کلی زمینه ی فرهنگی جامعه ای باشد که ساختمان در آنجا بنا میشود در غیر این صورت ارتباط لازم بین انسان و بنا برقرار نمیشود. ساختار کلی بافتهای تاریخی در واقع حاصل زندگی شهروندان و محصول تعاملات اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی آنان در بستر شهر است. این اساس بافت تاریخی شهر مناسب ترین مکان برای درک وجوه مختلف فرهنگ بومی و محلی و چگونگی تاثیر آن بر جنبه های مختلف زندگی شهری میباشد. پژوهش حاضر در پی دست یافتن به اصول راهنمای اجرایی، جهت استفاده طراحان به منظور طراحی ساختارهای جدید در زمینه های تاریخی می باشد. دستورالعمل های پیشنهادی ثابت نیستند، اما جامع اند، به طوری که می توانند در موقعیت های متنوعی استفاده شوند و با ویژگی هایخاص شرایط گونا گون و ارزش های نهفته در هر زمینه ی تاریخی منطبق گردند . بدین منظور ابتدا جهت دستیابی به رویکردهای جهانی به این موضوع، به بررسی تئوری نظریه پردازانی پرداخته می شود که تاثیر بیشتری بر رویکردهای پس از خود داشته اند و سپس نمونه های موفق خارجی و داخلی که به نوعی رویکرد زمینه گرایی را موضوع اصلی طراحی خود قرار داده اند، مورد بررسی قرار می گیرند؛ در پی آن با اشاره به هر یک از شاخصهای تاثیرگذار در تعریف خصوصیت زمینه گرایی، دیاگرامی از عواملی که می بایست در طراحی ساختارهای جدید مورد توجه قرارگیرند ارائه می گردد. سپس در مراحل بعدی اصول و معیارهای طراحی دانشکده معماری مطرح شده و پس از بررسی سایت طرح، اصول و ضوابط با توجه به رویکرد و عملکرد موضوع تعیین شده و سوالات پژوهش پاسخ داده می شود ، در نهایت وارد مرحله طراحی شده و اسناد مورد نظر ارائه می گردد. با توجه به اهداف پژوهش روش تجزیه و تحلیل از نوع استقرایی بوده و در این روش، اطلاعات علاوه بر آنکه گردآوری شده با یکدیگر نیز مقایسه میشوند. گستره ای که نمونه های مورد مطالعه این پژوهش در آن انتخاب میشوند دوره معماری معاصر ایران و دیگر کشورهای خارجی میباشد. برای جمع آوری داده ها و اطلاعات از روش کتابخانه ای، میدانی استفاده میشود.
کلیدواژه ها:
زمينه گرايي،زمينه گرايي كالبدي تاريخي، بافت هاي تاريخي ، مركز اقامتي و گردشگري ، اورامانات
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/980605/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:امینی، احسن،1398،مرکز اقامتی و گردشگری در اورامانات با رویکرد زمینه گرایی کالبدی –تاریخی،دومین همایش بین المللی افق های نوین در علوم پایه و فنی و مهندسی،تهران،،،https://civilica.com/doc/980605
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، امینی، احسن؛ )
برای بار دوم به بعد: (1398، امینی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- اصول طراحی خوابگاه های دانشجویی به همراه نمونه طرح پیشنهادی
- بررسی کانه زایی و دگرسانی مجموعه ی آتشفشانی کوه هزار راین
- بررسی زمینه گرایی و منطقه گرایی و تاثیر آن بر معماری
- بررسی مولفه ها و ارایه راهکار های طراحی مجتمع های تفریحی توریستی در کویر مصر ایران با رویکرد معماری زمینه گرا
- نقش سازمانهای غیردولتی (سمنها) در توسعه پایدار
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی عملکرد فوتوکاتالیست ترکیبی BiOCl/ Bi2Mo3O12 در تخریب مولکول های رودامین بی تحت تابش نور مرئی
- حذف متیل ویولت توسط پودر سنگ مرمر به عنوان جاذب طبیعی از نمونه های آب و پساب
- حذف کریستالی ویولت توسط اکسید گرافن عاملدار شده با پودر مرمریت به روش مکانیکی از نمونه های آب و پساب
- سنتز و مشخصه یابی نانو ذرات کبالت فریت و نیکل فریت با استفاده از روش هم رسوبی اصلاح شده
- سنتز نانوکاتالیست CaO/MgAl0.4Fe1.6O4 بمنظور تولید سوخت از روغن گیاهی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.