تولید ماده مرکب نانوساختار پلیاتیلن- مس با استفاده از روش آسیاکاری و بررسی خواص الکتریکی آن

  • سال انتشار: 1389
  • محل انتشار: یازدهمین کنفرانس ملی مهندسی ساخت و تولید ایران
  • کد COI اختصاصی: ICME11_046
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 930
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

طاهره ابراهیمی صدرابادی

کارشناس ارشد، دانشکده مهندسی، دانشگاه فردوسی مشهد

سیدمجتبی زبرجد

دانشیار دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد

جلیل وحدتی خاکی

استاد دانشکده مهندسی

چکیده

دراین تحقیق کامپوزیت نانوساختار پلیاتیلن- مس با استفاده از روش مکانوشیمیایی تولید شده است 1. پودر پلی اتیلن ومس به عنوان مواد اولیه مورد استفاده قرار گرفته است. به منظور توزیع مناسب ذرات مس در زمینه پلیاتیلن مخلوط پودرها دردرصدهای حجمی مختلف از مس (0، 1 و 3) و زمانهای مختلف (0، 3 و 30 ساعت ) آسیاکاری شدند. میکروسکوپ الکترونی روبشی SEM به منظور مشاهده شکل و اندازه ذرات پودر اولیه پلیاتیلن و مس و همچنین مطالعه توزیع ذرات مس در زمینه بکار گرفته شده است. همچنین آزمونهای تعیین مقاومت الکتریکی و ثابت دی الکتریک نیز بر روی نمونهها انجام شده است. تاثیر دو متغیر درصد حجمی مس و زمان آسیاکاری بر روی خواص الکتریکی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج حاکی از توزیع مناسب ذرات مس در زمینه با اعمال آسیاکاری و نیز افزایش ثابت دی الکتریک نمونهها با افزایش مس تا 3 درصد حجمی میباشد.

کلیدواژه ها

ماده مرکب- پلی اتیلن- مس- آسیاکاری- خواص الکتریکی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.