سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: ICSDA04_0413
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 101
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله برنامه ریزی استراتژیک توسعه گردشگری در قشم با تاکید بر اکوتوریسم با استفاده از مدل تحلیلی SWOT
چکیده مقاله:
پژوهش پیش رو با هدف ارائه برنامه ریزی استراتژیک توسعه گردشگری در جزیره قشم با تاکید بر اکوتوریسم بااستفاده از مدل تحلیلی SWOT در جهت رونق و بهبود عملکرد مدیریت گردشگری در جزیره قشم صورت گرفت. جزیره قشم به عنوان بزرگترین جزیره ی خلیج فارس دارای پتاسیل های طبیعی، فرهنگی و مردم شناسختی با ارزشی است . نوعتحقیق کاربردی و روش تحقیق توصیفی- دلفی می باشد. مدل استفاده شده در پژوهش، مدل جامع مدیریت راهبردیدیوید بوده و از تکنیک SWOT برای تدوین راهبردها و از ماتریس QSPM برای اولویت بندی راهبردهای انتخابی استفاده شده است. داده های تحقیق در 4 مرحله پرسش نامه با استفاده از تکنیک دلفی، از 16 نفر از خبرگان، مسئولین و مدیرانحوزه گردشگری جزیره قشم جمع آوری و تجزیه و تحلیل شده است. نتایج حاصل به شناسایی و تعیین ماموریت، چشمانداز، 3 هدف کمی، 3 هدف کیفی، 7 فرصت، 8 تهدید، 7 نقطه قوت، 10 نقطه ضعف و 10 راهبرد برای توسعه صنعتگردشگری جزیره قشم انجامید. همچنین نتایج حاصل از ارزیابی عوامل داخلی و خارجی صنعت گردشگری جزیره بیانگراین بود که صنعت گردشگری این جزیره دچار ضعف نسبی بوده و واکنش مناسبی نسبت به عوامل خارجی نداشته است.همچنین پس از شناسایی و اولویت بندی راهبردها به وسیله ماتریس برنامه ریزی استراتژیک کمی QSPM مشخص شد راهبرد 3 (WO) یعنی احداث هتل و چند اقامت گاه مناسب (نظیر کمپ، سوئیت و خانه های روستایی) در اطراف جاذبه های گردشگری و سطح جزیرهبه عنوان اولویت اول، و راهبرد 2 (WO) یعنی بازسازی، اصلاح و آسفالت راه های اصلی شهرستان و راه های منتهی به جاذبه های گردشگری به عنوان اولویت آخر رتبه بندی شدند.
کلیدواژه ها:
راهبردهاي توسعه صنعت گردشگري، جزيره قشم، تكنيك SWOT، ماتريس برنامه ريزي استراتژيك كمي (QSPM)
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/972325/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:زارع پیرحاجی، جمیله و رضایی قشمی، مریم،1398،برنامه ریزی استراتژیک توسعه گردشگری در قشم با تاکید بر اکوتوریسم با استفاده از مدل تحلیلی SWOT،چهارمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری ایران،تبریز،،،https://civilica.com/doc/972325
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، زارع پیرحاجی، جمیله؛ مریم رضایی قشمی)
برای بار دوم به بعد: (1398، زارع پیرحاجی؛ رضایی قشمی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- گردشگری سبز: بررسی ضرورت توجه به اقدامات سبز در صنعت گردشگری و مهمان نوازی
- تحلیل زمینه ها و عوامل موثر بر توسعه کارآفرینی زنان در گردشگری روستایی
- نقش آموزش عالی در افزایش مسئولیت پذیری اجتماعی زنان روستایی در حوزه گردشگری
- تدوین استراتژی های بازاریابی سبز در برندسازی شرکت های خدمات مسافرتی و گردشگری
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- فاکتورهای موثر در آب برای پرورش ماهی
- آشنایی با تالاب زریوار و خصوصیات زیستی آن
- بررسی تنوع ژنتیكی برخی گونه های زعفران ایران با استفاده ازخصوصیات کروموزومی
- پیش بینی قیمت سهام شرکت های کشاورزی در بورس اوراق بهادار تهران (مطالعه موردی شرکتهای صنعت زراعت و خدمات وابسته)
- اصول کلی برگذاری مزایده در شهرداری (حوزه خدمات شهری)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.