بررسی امکان کنترل شیمیایی و بیولوژیک بیماری بوت همیری خیار گلخانهای ناشی از قارچ Phytophthora drechsleri
محل انتشار: اولین کنگره ملی هیدروپونیک و تولیدات گلخانه ای
سال انتشار: 1388
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,364
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
HYDROPONICS01_049
تاریخ نمایه سازی: 23 تیر 1389
چکیده مقاله:
برای بررسی امکان کنترل شیمیایی و بیولوژیک بیماری بوته میری خیار بر اثر قارچ Phytophthora drechsleri در گلخانه های خیار درختی اصفهان از سموم متالاکسیل، متالاکسیل-مانکوزب، دو نوع محصول تجاری Subtilin و Trichodermin و همچنین جدایهای از قارچ Trichoderma که از خاک گلخانههای خیار درختی در اصفهان جداسازی شده بود استفاده گردید. در شرایط گلخانه بذور خیار در دو نوع خاک (خاک گلخانههای آلوده و خاکی که بطور مصنوعی آلوده شد ) کشت گردید و سموم و مواد بیولوژیک جهت کنترل بیماری مورد استفاده قرار گرفت. در خاکی که بطور مصنوعی آلوده شد سموم و مواد بیولوژیک تاثیر بیشتری در کنترل بیماری داشتند . در این خاک در تیمار ،084%Trichodermin - و 80%Subtilin و سم متالاکسیل 74/32% گیاهان سالم باقی ماندند ولی در خاک طبیعی آلوده در تیمار متالاکسیل 77%، 50/66%Subtilin و 49/66%Trichodermin گیاهان سالم باقی ماندند
نویسندگان
زینب سعادت
دانشجوی کارشناسی ارشد بیماریشناسی گیاهی، واحد علوم و تحقیقات تهران
شعبان شفیع زاده
عضو هیات علمی بخش تحقیقات گیاه پزشکی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیع
سعید رضایی
استادیار گروه بیماری شناسی گیاهی، واحد علوم و تحقیقات تهران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :