کاربرد RFID در پایش شرایط محیطی گلخانه
محل انتشار: اولین کنگره ملی هیدروپونیک و تولیدات گلخانه ای
سال انتشار: 1388
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,084
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
HYDROPONICS01_031
تاریخ نمایه سازی: 23 تیر 1389
چکیده مقاله:
امروزه با پیشرفت علم و فناوری و همچنین لزوم افزایش بهره وری و سود دهی واحد های تولیدی، لازم است تا روشهای مدرن کنترل و پایش سیستم ها جایگزین روشهای سنتی شوند. لازمه پرورش گیاه در گلخانه، رعایت دقیق شرایط محیط کشت و کنترل عوامل بیماری زا به منظور تولید به صرفه میباشد. در گلخانه های تحقیقاتی و مدرن از سیستم های پایش مجهز به حسگرهای رطوبت خاک، رطوبت نسبی هوا و دما استفاده میشود. حسگرها توسط شبکه های رایانهای به واحد کنترل مرکزی مرتبط میشوند. این روش هزینه بالایی دارد و در گلخانه های بزرگ و تجاری مقرون به صرفه نمیباشد. در این مقاله تکنولوژی RFID به عنوان روشی جهت پایش دائم حسگرها و برقراری ارتباط با واحد کنترل الکترونیکی معرفی و امکان سنجی میشود بر چسبهای RFID را میتوان به حسگرهای موجود در سیستمهای پایش متصل کرد و یکسری پارامترهای کاری را دائما اندازه گیری و ذخیره نمود. کاربر با استفاده از دستگاه قرائت گر با بر چسب RFID ارتباط برقرار کرده و اطلاعات مربوط به حسگرها را برداشت میکند. این اطلاعات به وسیله نرم افزارهای مدیریتی به طور خود کار در فرم های مخصوص ثبت شده و به سیستم پایش منتقل میشود. سپس سیستم پایش با توجه به شرایط محیطی تعریف شده دستور دادن را صادر می کند.
نویسندگان
جلال برادران مطیع
دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی مکانیک ماشینهای کشاورزی
محسن شاکری
عضو هیات علمی گروه مکانیک ماشینهای کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد
رسول خدابخشیان
دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی مکانیک ماشینهای کشاورزی
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :