سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: CEUCONF06_1153
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 452
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی علل و عوامل تاخیر در قراردادهای پیمانکاری به روش طراحی،تامین و ساخت و راهکارهای جلوگیری از وقوع آنها
چکیده مقاله:
هدف از این پژوهش بررسی علل و عوامل تاخیر در قراردادهای پیمانکاری به روش طراحی، تامین و ساخت و راهکارهای جلوگیری از وقوع آنها است. تحقیق حاضر از نوع توصیفی- پیمایشی می باشد. همچنین در زمره تحقیقات کیفی قرار دارد. جامعه آماری تحقیق را کارشناسان، متخصصان، پیمانکاران، مهندسین مشاور مربوط به قراردادهای پیمانکاری تشکیل می-دهند. به منظور دستیابی به اهداف تحقیق، نمونه 36 نفری با استفاده از روش هدفمند گلوله برفی انتخاب گردید. به منظور جمع آوری داده ها نیز از ابزار پرسشنامه استفاده شد. پایایی و روایی پرسشنامه نیز با استفاده از نظر اساتید و ضریب آلفای کرونباخ مورد تایید قرار گرفت. جهت تجزیه و تحلیل داده ها نیز ابتدا با استفاده از روش دلفی، علل و عوامل تاخیر در قراردادهای پیمانکاری به روش طراحی، تامین و ساخت(EPC) شناسایی شدند. پس از شناسایی عوامل تاخیر، با استفاده از تکنیک روش تحلیل سلسله مراتبی فازی(FAHP) وزن معیارهای موثر در تاخیر پروژه ها EPC از قبیل زمان، هزینه، کیفیت و ایمنی تعیین گردید. سپس با استفاده از روش تاپسیس عوامل تاخیر در پروژه ها رتبه بندی شدند. با توجه به نتایج پژوهش ارایه قیمت غیر واقعی(پایین) در زمان مناقصه، عدم سرمایه گذاری پیمانکاران خارجی حرفه ای، طولانی شدن مدت زمان افتتاح حساب و فعال شدن اعتبارات اسنادی(LC )، درگیر بودن مدیران و کارشناسان پروژه کارفرما در بیش از یک پروژه، در اختیار نداشتن منابع مالی کافی، تاخیر در وصول مطالبات پیمانکار و تاثیر برنامه ها و قوانین دولت بر روند فعالیتهای بخش تامین کالا از جمله مهمترین عوامل تاخیر تعیین گردید.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CEUCONF06_1153 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/968946/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مومنی عراقی، حمیدرضا و پاشا، علی و قنبری، میلاد،1398،بررسی علل و عوامل تاخیر در قراردادهای پیمانکاری به روش طراحی،تامین و ساخت و راهکارهای جلوگیری از وقوع آنها،ششمین کنفرانس ملی پژوهشهای کاربردی در مهندسی عمران، معماری و مدیریت شهری و پنجمین نمایشگاه تخصصی انبوه سازان مسکن و ساختمان استان تهران،تهران،https://civilica.com/doc/968946
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، مومنی عراقی، حمیدرضا؛ علی پاشا و میلاد قنبری)
برای بار دوم به بعد: (1398، مومنی عراقی؛ پاشا و قنبری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارزیابی تاثیر توانایی مالی و فنی پیمانکار بر موفقیت پروژه های طرح و ساخت (مطالعه موردی: طرح های عمرانی بوشهر)
- به کار بردن تکنولوژی مدل سازی اطلاعات ساختمانی برای طراحی پایدار توانمند
- بررسی مشکلات مالی در پروژه های طرح و ساخت و ارایه راه کار های عملیاتی
- واکاوی شیوه های تامین مالی پایدار درآمدی شهرداری و ارتباط شیوه های مذکور با عملکرد آن
- بررسی چالش های فرا روی تأمین منابع مالی در پروژه های طرح و ساخت وارائه راه کار های عملیاتی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.