سال انتشار: 1395
محل انتشار: همایش اسلام و جاهلیت مدرن؛ چالشها و بایستهها
کد COI مقاله: IMICHN01_024
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 125
فایل این مقاله در 17 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 17 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله نگاهی به برخی عوامل تاثیر گذار بر گسترش جاهلیت مدرن در جهان اسلام
چکیده مقاله:
در نوشتار پیش رو تلاش شده تا به بخشی از عواملی که در گسترش جهالت مدرن در جهان اسلام نقش داشته دارد، پرداخته شود. ناگفته پیدا است این موضوع خود نیاز به پژوهشی عمیق، گروهی و میدانی دارد. اما به هرحال نویسنده در حد توان خود سعی نموده تا نظرات خود را به صورت خلاصه در موضوع مورد بحث ارائه کند. فضای حاکم بر نوشتار اینگونه است که در ابتدا به برخی از جنبه های جاهلیت اولیه اشاره شده و سپس این شاخصه ها را در عصر حاضر در قالب جاهلیت مدرن مصداق یابی نموده است.فاصله گرفتن از معنویت راستین، زندگی طبقاتی و بی توجهی به فقر و مشکلات انسان ها، استثمار زنان، تقلید کورکورانه از سبک زندگی غربی، جریان سلفی گری عصر حاضر دانست که در برخی پژوهشها از آن تعبیر به نوسلفیسم می شود، برخی از مشخصات جهالت مدرن است که به آنها اشاره شده است.البته در گسترش جهالت مدرن در جهان اسلام، عوامل فراوانی دخیل اند، در این نوشتار به عواملی نظیر: علمای مروج تفکر سلفی، علمای درباری مروج تفکر تکفیری، رسانه هایی همچون ماهواره ها و ابزارهایی نظیر اینترنت و ضعف برنامه ریزی و ساختاری سیستم آموزشی و فرهنگی اشاره شده و در پایان نیز پیشنهاداتی برای عبور از این بحران ارائه گردیده است.
کلیدواژه ها:
جهالت مدرن، سلفي گري، جريانهاي تكفيري، رسانه، دين گريزي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/964478/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:احیاحسینی، غلام،1395،نگاهی به برخی عوامل تاثیر گذار بر گسترش جاهلیت مدرن در جهان اسلام،همایش اسلام و جاهلیت مدرن؛ چالشها و بایستهها،مشهد،،،https://civilica.com/doc/964478
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، احیاحسینی، غلام؛ )
برای بار دوم به بعد: (1395، احیاحسینی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی واژه ی جهل و معناشناسی جاهلیت در قرآن کریم
- تحلیل شاخصه های جاهلیت و مدنیت در نهج البلاغه
- شاخصه های جاهلیت مدرن و رابطه ی آن با استعمار
- راهبردهای قرآنی مقابله با جاهلیت مدرن
- جاهلیت مدرن، شاخصه ها و راهکارهای مقابله با آن در اندیشه مقام معظم رهبری
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- عبرت آموزی از زندگی پرچم داران بصیرت وخواص بی بصیرت در تاریخ اسلام
- عوامل و موانع بصیرت
- بررسی تطبیقی دانشگاه های افسری معروف دنیا
- راه های برون رفت از فتنه در جامعه اسلامی از نگاه امیرالمؤمنین علی (ع) (با تأکید بر وقایع پس از انتخابات دهم)
- اخلاق پاسداری
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.