سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: IMES13_204
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 363
فایل این مقاله در 17 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 17 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله دست یابی به بیشترین فاز کوردیریت مقاوم به شوک حرارتی در دما ها و زمان هایی پایین تر از تشکیل فاز با استفاده از مواد اولیه ارزان قیمت ایرانی
چکیده مقاله:
کوردیریت به خاطر مقاومت در مقابل شوک حرارتی و قیمت پایین آن مورد توجه است، در این تحقیق تهیه نمونه های پرس با استفاده از مواد اولیه داخلی و رسیدن به محدوده پخت مناسب در کوره های صنعتی مدنظر است . تشکیل کوردیریت به کمک پراش اشعه ایکس مورد مطالعه قرار گرفته، مشخص گردید که با هدایت پخت در محدوده 1276 تا 1347 درجه سانتیگراد که پایین تر از دمای پخت کوردیریت است، با استفاده از مقدار کم مواد اولیه خارجی می توان فاز مورد نظر را تولید کرد. زمان مناسب پخت در محدوده 4 تا 8 ساعت بوده و زمان های طولانی کمکی به افزایش فاز کوردیریت نمی کند. با استفاده از روش پرس خشک و بدون کلسینه کردن مواد اولیه، بدنه هایی با جذب آب 25-5 درصد بدست آمد که میزان جذب آب در بدنه ها بستگی به درجه حرارت پخت و مواد اولیه کاربرده شده داشته است . نمونه هایی که فاز کوردیریت در آن ها تشکیل شده مقاومت شوک حرارتی تا دمای 400 درجه سانتیگراد و بالاتر و همچنین استحکام فشاری حدود mpa 100 را تحمل می کنند که در محدوده استاندارد کوردیریت است و این بدنه ها را برای تولید ظروف آزمایشگاهی، خانگی و قطعات دیر گداز مناسب می کند. کوردیریت تهیه شده شاید کیفیت کمتری در مقایسه با تولیدات خارجی داشته باشد ولی با توجه به استفاده از مواد اولیه داخلی، رسیدن به نتایج مطلوب در کوره های صنعتی و قیمت تمام شده پایین تر در بسیاری از کاربردها می تواند مطلوب باشد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا IMES13_204 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/963756/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بیرم وند، فاطمه و میثمی، امیرحسین و درویش زاده، رضا و صیادی شهرکی، احمد،1398،دست یابی به بیشترین فاز کوردیریت مقاوم به شوک حرارتی در دما ها و زمان هایی پایین تر از تشکیل فاز با استفاده از مواد اولیه ارزان قیمت ایرانی،هشتمین کنفرانس و نمایشگاه بینالمللی مهندسی مواد و متالورژی و سیزدهمین همایش ملی مشترک انجمن مهندسی متالورژی و مواد ایران و انجمن ریخته گری ایران،تهران،https://civilica.com/doc/963756
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، بیرم وند، فاطمه؛ امیرحسین میثمی و رضا درویش زاده و احمد صیادی شهرکی)
برای بار دوم به بعد: (1398، بیرم وند؛ میثمی و درویش زاده و صیادی شهرکی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ساخت بدنه های چینی پخت و پز کوردیریت(به روش ریخته گری دوغابی) و بررسی لعاب های مختلف بر روی بدنه
- ساخت بدنه ی کوردیریتی به روش سل - ژل
- بررسی رفتار و خواص کوردیریت متخلخل حاصل از روش سل - ژل
- سنتز نانو ذرات نقره با روشهای احیا شیمیای، گرمائی و صوت شیمیایی
- ساخت بدنههای کوردیریتی با استفاده از واکنش حالتجامد پیشمادههای هیدروکسیدی و سیلیکاژل
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.